IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горещи тела: Кои знаменитости показаха, че са в супер форма

19 януари 2022 16 30

Том Холанд, Оливия Кълпо, Ким Кардашян, Кейт Босуърт...

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Том Холанд демонстрира в Instagram впечатляващата си физика на снимка без тениска. Каченият в социалната мрежа кадър е от една от неговите последни тренировки по бокс, като негов спаринг партньор е очевидно приятелят му Оливър Тревена.

25-годишният британски актьор показа, че работи усърдно и упорито във фитнес залата, за да бъде подготвен за ролята си на супергерой на Marvel. Гаджето на Зендая видимо е оформил доста мускулите в горната част на тялото си и има с какво да се похвали.

Зашеметяващата физика на звездата от „Спайдърмен“ не остави безразлични неговите фенове. Някои от по-развълнуваните му последователи написаха: „Благодаря за новия ми тапет“ и „Да, господарю на паяците“.

По-рано този месец филмът на Холанд Spider-Man: No Way Home надмина „Титаник“ по приходи като събра 659,4 милиона долара и вече е в списъка на 10-те най-печеливши филма на всички времена.

Друга звезда, която демонстрира супертялото си по бански, е Оливия Кулпо. Тя качи свои секси снимки в Instagram, на които позира заедно с гаджето си – състезателят по американски футбол Кристиан Маккафри.

Двамата са снимани в тропическа обстановка само четири дни след като тя разкри, че авиокомпания не ѝ е позволила да се качи на самолета ѝ заради нейното провокативно облекло.

29-годишната красива брюнетка и любимият ѝ са заедно от три години и се очаква всеки момент да се сгодят.

Ким Кардашян също не позволява на никоя драма с бившия ѝ мъж Кание Уест да ѝ попречи да публикува свои секси снимки по бикини. В понеделник 41-годишната риалити суперзвезда сподели серия от свои кадри по бял бански от две части. Очевидно те са направени от последната ѝ романтична почивка на Бахамите заедно с настоящето ѝ гадже Пийт Дейвидсън.

Някои фенове на Ким дори се усъмниха дали именно 28-годишният комедиант не е човекът, който е направил горещите снимки.

Друга знаменитост, която показа зашеметяващата си фигура е Кейт Босуърт, която изглеждаше невероятно на 39-ия си рожден ден. Русокосата актриса демонстрира изваяно тяло по изрязани сини бански, докато язди кон без седло.

Звездата, която носеше подобен бански точно преди 20 години, в хита си за сърфисти Blue Crush, позира на бял пясъчен плаж с кристално чиста вода.

„Това е 39 :)“, написа Кейт до поста си за рождения си ден. Слуховете около блондинката, която миналата година се разведе с режисьора Майкъл Полиш след 8-годишен брак, са че е започнала връзка с колегата си Джъстин Лонг.

Съпругът на попзвездата Пинк – бившият състезател по мотокрос Кери Харт, пък сподели свои нови снимки, на които е гол до кръста в своя Instagram, където има над 1,1 милиона последователи.

„Честита Нова година на всички!!!! Говорих с мои приятели и последователи много напоследък за фитнес и възстановяване след операция“, написа той. „Това не е публикация от суета, а такава, която да отговори на някои въпроси и се надявам да ви мотивирам.“

В поста си Кери иска да уведоми своите фенове за напредъка си в наддаването на мускули и тегло и намаляването на процента телесни мазнини, след като миналата година преживя тежка операция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carey Hart (@hartluck)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари