IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джим Кери на 60 – все така духовит

19 януари 2022 17 40

Актьорът сподели забавно видео за юбилея си

БГНЕС

БГНЕС

Колко години ще дадете на Джим Кери? Може и да не ви се вярва, но звездата от филмите „Маската“, „От глупав по-глупав“, „Айс Вентура“, „Човек на луната“, „Кабелджията“ и още куп успешни тв продукции, стана на 60. И отбеляза своя юбилей с хумор.

Актьорът сподели кратко видео в своя профил в Twitter и изтъкна, че ще прекара вечерта, хапвайки сладка царевица и пиейки нектар от праскови.

„Аз съм на 60 и съм секси!“, изтъкна той в своя забавен клип.

Кери определи себе си като „стар, но златен“, като много от неговите колеги и приятели потвърдиха това.

„Честит рожден ден на този пич, който разсмива всички толкова много. И весела Коледа“. Това написа Дейвид Спейд, качвайки своя обща снимка с рожденика. Двамата позират край елхата, като кадърът най-вероятно е направен по декемврийските празници. Много от феновете му се присъединиха към неговите пожелания.

През 2021-а комикът участваше в шоуто Saturday Night Live, където имитираше успешно американския президент Джо Байдън заедно с колегата си Алек Болдуин.

Преди да стане на 60, Кери изненада своите последователи, участвайки в албума на певеца The Weeknd. Той е диктор в парчето му Phantom Regret.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари