IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари може да пропусне възпоменанието в памет на принц Филип

23 януари 2022 18 00

Тази пролет ще стане 1 година от неговата кончина

БГНЕС

БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл могат да пропуснат възпоменанието в памет на принц Филип. Тази пролет ще се навърши една година от кончината на съпруга на Елизабет Втора, като най-близките му роднини ще се съберат за специална църковна служба.

Очакваше се внукът на английската кралица да пристигне на Острова и да представи своята дъщеричка Лилибет, която се роди в САЩ. Но заради проблемите с неговата сигурност, присъствието му на мемориала е под въпрос.

Според юрист, по-малкият син на принцеса Даяна има желание да се прибере в родината си, но да отседне в кралския двор с жена си и двете деца, е твърде рисковано. Ето защо той настоява за държавна защита.

Чарлз настоява Хари и Меган да останат при него по време на престоя

След като се отделиха от британския кралски двор, херцогът и херцогинята на Съсекс най-вероятно едва ли имат желание да се върнат в стария си дом. Ето защо принц Чарлз е предложил да му гостуват и по този начин да има повече време, за да види сина и внуците си.

През юни 2022 г. предстои платиненият юбилей на кралицата – друго важно събитие, на което е хубаво принц Хари да присъства. Той обаче още се двоуми дали да пристигне за него или по-рано, през април, когато ще има възпоменателна служба за дядо му.

Хари и

БГНЕС

Според британските медии, Чарлз и по-малкият му наследник не са си говорили дълго време след така наречения от хората във Великобритания „Мегзит“. Но двамата вече са загърбили противоречията и се чуват по телефона. А отскоро се виждат и чрез видеоразговори, в които принцът на Уелс има възможността да види Арчи и Лилибет.

„Това е нещо, което той се надява да поправи и покани Меган и Хари да му гостуват, когато поискат, чака ги с нетърпение“, коментира източник, близък до Бъкингамския дворец, говорейки за противоречията им.

Междувременно, заради отказа на Обединеното кралство да му предостави държавна защита, принц Хари смята да съди Министерството на вътрешните работи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари