IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Извънбрачният син на Шварценегер не иска фамилията на знаменития си баща

20 януари 2022 10 40

Джоузеф Баена не е бил сигурен дали ще изгради връзка с татко Арнолд

Джоузеф с приятелката си; Снимка: Getty

Джоузеф с приятелката си; Снимка: Getty

Извънбрачният син на Арнолд Шварценегер – Джоузеф Баена говори за първи път за това какъв е натискът да бъдеш син на холивудския екшън герой и как е успял да изгради силна връзка с татко си през последните години. Джоузеф даде първото си откровено интервю в подкаста Unwaxed на София и Систин Сталоун – двете по-големи дъщери на колегата на Арнолд – Силвестър.

24-годишният Джоузеф разказва как фактът, че е син на Шварценегер, е повлиял на живота му. Баена е син на 74-годишния актьор и бившата му икономка Милдред Патриша Баена. Той се роди по време на брака на Арнолд с Мария Шрайвър през октомври 1997 година.

Разкритието, че той е незаконен син на Арнолд стана причина звездата да се раздели с Мария, от която има 4 законни наследника – Патрик, Катрин, Кристина и Кристофър, като последният е роден в годината, в която се ражда и Джоузеф.

Към днешна дата Баена споделя, че той и баща му са успели да изградят силна връзка помежду си, но това се е случило през последните няколко години. Джоузеф е отгледан основно от майка си, като разбира кой е баща му когато е бил на осем години.

„Трябва да отбележа, че ни отне известно време докато се сближим наистина с баща ми. Сега чувствам, че мога да говоря и да се шегувам с него за всичко.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)


Джоузеф добавя: „Израснах с майка ми и не исках баща ми да си мисли лоши неща за мен и да казва, че купонясвам през цялото време. Но сега всичко е страхотно. Вече сме си много близки.“

Баена е единственият наследник на звездата от „Терминатор“, който последва неговите стъпки в културизма. Той редовно тренира с баща си във фитнес залата и може би именно там двамата са изградили близките си отношения.

Джоузеф разкрива, че Арнолд се интересува много от любовния му живот и все го кара да му разказва подробности с думите: „Разкажи ми всичко, разкажи ми за драмата, разкажи ми за момичетата“.

Освен че прекарва качествено време във фитнеса с Арнолд, Джоузеф напоследък започна и актьорската си кариера, но засега няма намерение да използва фамилното име Шварценегер, нито пък планира да го прави в бъдеще.

„Никога не съм имал името Шварценегер, имам си фамилия и не съм фокусиран върху това да си променям името. Вече постигнах много неща, успявам да преследвам целите си и да вървя напред и без тази фамилия, така че да си сменям името, е последното нещо, което ми идва наум.“

Въпреки че е в прекрасни отношения с баща си, Джоузеф все още не е изградил връзка с другите деца на актьора.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Baena (@projoe2)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари