IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Сина призна, че не иска деца

20 януари 2022 09 00

За момента се фокусира върху кариерата си

БГНЕС

БГНЕС

Джон Сина сключи таен брак с Шей Шариацдей през октомври миналата година. Новата стъпка в отношенията им дойде по-малко от година след като двамата се запознаха. А коя е следващата? Противно на очакванията на мнозина, звездата не бърза със създаването на потомство.

Кечистът гостува в „Шоуто на Дрю Баримор“, където призна пред водещата, че за момента не иска деца.

„Това е като да кажеш на някого: Човече, знаеш ли, ти си доста добър с ръцете си, ще бъдеш страхотен дърводелец“. Така Сина отговори на Баримор, която му каза, че един ден би бил добър баща.

„... Но ако искам да бъда актьор, ще бъда актьор“, добави той, изтъквайки, че в момента се е фокусирал върху работата си и своята кариера в киното.

Джон Сина,

БГНЕС

Джон си навлече гнева на много родители, посочвайки едва ли не, че децата биха му загубили от ценното време. „Трудна работа е да балансирам времето, което ми е необходимо, за да се движа правилно“, обясни той.

Все пак Сина уточнява, че се старае да бъде добър съпруг и да се грижи за своята любима, но не разкрива дали тя е съгласна с желанието му все още да нямат деца.

Макар някои да го сметнаха за безчувствен, кечистът неведнъж е показвал, че обича децата. Просто не иска да са му в къщата. Той подкрепя финансово фондация Make-A-Wish, помагаща на малчугани с рак.

По-рано Джон бе сгоден за Ники Бела. Двамата бяха заедно близо седем години, но в един момент се разделиха. А според запознати, именно нежеланието му да има деца, е накарало красавицата да създаде семейство с друг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари