IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Карди Би иска да обяви името на сина си по уникален начин

21 януари 2022 10 50

Тя иска да го изпише върху тялото си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Карди Би може съвсем скоро да разкрие името на сина си и то по много неочакван начин.

Преди няколко дни 29-годишната изпълнителка разкри, че много иска да изпише името на 4-месечното бебе върху лицето си. Карди и съпругът ѝ Offset станаха родители за втори път през септември, но все още не са обявили как са кръстили сина си.

„Произволна мисъл, но... На 1% съм от това да татуирам името на сина си върху лицето ми. Наистина, наистина искам да го направя!“, написа изпълнителката в Туитър. Тя също така има и 3-годишна дъщеря Кълчър, която отново е от Offset. Засега нейното име не се е появило никъде по тялото на Карди. Звездата допълни, че ако ще татуира името на сина си, то ще го направи върху челюстта.

По-рано през месеца Би се похвали в социалните мрежи с едно от най-големите постижения на момченцето си. По нейни думи, то вече говори. „Не преувеличавам, бебето ми говори. Кълна се във всичко, което обичам“, написа тя в Instagram. Допълва, че Offset, който има още три деца от предишни връзки, също е станал свидетел на специалния момент. Според Карди, синът ѝ е отговорил с „Да“ на въпроса дали обича майка си.

Това обаче не е единствената дума, която 4-месечното момче знае да изговаря. Изпълнителката споделя, че то се е научило да казва „здрасти“ докато е пеело заедно с популярното детско шоу Cocomelon. „Не знам дали е заради пандемията. Не знам дали е нормално. Това е лудост. Камерата ми трябва да е включена 24/7“, допълва Карди.

Дали скоро ще научим името на сина ѝ, и дали то ще бъде татуирано върху лицето ѝ, предстои да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари