IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс разказва за трудната си раздяла с Джъстин Тимбърлейк

21 януари 2022 11 00

„Семейството на Джъстин е всичко, което имах“, допълни тя

Снимка: БГНЕС

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк се разделиха преди повече от 20 години, но певицата все още помни онези времена. Звездата реши да сподели преживяванията си с феновете. На страницата си в Instagram тя качи прочувствена публикация за трудната раздяла с музиканта.

Бритни си спомни как отлетяла у дома веднага след раздялата с Джъстин: „Седнахме с Джейми Лин на дивана и гледахме нейното шоу. Бях като призрак... Работейки от дете, не знаех как да помогна на майка си. Семейството на Джъстин беше единственото, което познавах от много години. Това е всичко, което имах. Сега всичко е различно...“.

По думите на певицата тогава близките ѝ не са я подкрепили. „Мама приемаше болкоуспокояващи и трудно можеше да поддържа разговор, защото тя и баща ми се разделиха. Спомням си как тя седеше на пода и никога не ставаше...

И съжалявам, Джейми Лин, че не бях достатъчно силна, за да направя това, което трябваше да се направи: да ви ударя и двамата!“, сподели Бритни. Звездата все повече говори против сестра си, която пък от своя страна разказва за слабите ѝ страни пред широката аудитория.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари