IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Съсипана и засрамена съм“: Адел отменя първите си концерти

21 януари 2022 15 00

Изпълнителката сподели тъжната новина в социалните мрежи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Точно когато феновете на Адел смятаха, че всичко е наред и най-накрая ще видят отново любимата си изпълнителка, тя трябваше да отмени първите си концерти от шест години насам.

Преди ден звездата публикува видео, в което едва сдържа сълзите си, разкривайки че ще трябва да отложи гостуването си в Лас Вегас и събитието „Уикенди с Адел“. Само ден преди първия официален концерт, Адел сподели, че шоуто не е готово заради забавяния, наложени от коронавируса. По думите ѝ, екипът ѝ е направил всичко възможно, за да влезе в графика, но планът не сработил.

„Стана невъзможно да завършим подготовката“, каза още Адел, която след това избухна в сълзи. Става ясно, че половината от екипа ѝ са с коронавирус, което е наложило карантинирането им. „Съсипана съм и ужасно съжалявам, че е в последната минута. Будни сме повече от 30 часа, за да измислим план за действие, но просто времето ни свърши“.

Изпълнителката, която наскоро пусна най-новия си албум „30“ и веднага превзе музикалните класации, работи по избирането на нова дата за концертите в Лас Вегас. Тя обеща, че ще направи шоуто и ще го премести там, където трябва да бъде – при феновете. Но засега това е невъзможно.

„Уикенди с Адел“ трябваше да започне на 21 януари и да продължи до 16 април, като всеки уикенд се провеждат два концерта. От хотел Ceasars Palace малко по-късно излязоха с изявление, в което напълно подкрепиха решението на певицата и увериха феновете, че шоуто ще бъде невероятно, дори и с малко закъснение.

„Разбираме разочарованието от отлагането на „Уикенди с Адел“. Адел е невероятна певица, изключително отдадена на музиката и феновете си. Създаването на шоу с такъв мащаб е много трудно“, допълват от хотела.

Кога точно Адел ще се завърне в Лас Вегас, все още не е ясно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари