IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови прически – Тита си отряза косата

21 януари 2022 14 50

Певицата показа променената си визия

IStockphoto

IStockphoto

Тита изненада последователите си, появявайки се с къса коса. Певицата, която от години поддържа дългата си грива, е избрала каре с бретон, с което да промени своята визия. А според някои, прическата може и да е специално за предстоящ клип.

Изпълнителката сподели две снимки в Instagram, на които показва косата с дължина малко под брадичката. Вместо да се ориентира към по-дълъг бретон, разделен с път по средата, тя е заложила на по-къс и силно филиран.

Тъй като доскоро Тита бе с руси кичури, мнозина предполагат, че тя не се е изрусила напълно, нито е отрязала толкова много от дългата си грива. И предположиха, че карето е перука.

Ако съдим по харесванията на кадрите, над 23 хиляди души одобряват трансформацията на звездата, която в момента излиза с ММА боеца Недялко Николов.

Тита не за първи път променя драстично своята прическа. През ноември миналата година тя се появи с яркочервена коса, подобно на тази на анимационната героиня Ариел.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари