IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джонатан Скот се надява любовта им със Зоуи Дешанел да е „завинаги“

24 януари 2022 09 00

Тв звездата организира „Интимно парти“ за рождения ден на любимата си

Getty Images

Getty Images

Джонатан Скот разкри надеждата си да създаде „Forever Home“ (дом завинаги) с половинката си – актрисата Зоуи Дешанел. Наскоро водещият на предаването „Property Brothers“ и Зоуи си купиха исторически дом от 1938 г. и сега планират да запазят семейството си завинаги именно в него.

Очевидно Скот има големи планове за имота, който освен със Зоуи, ще ремонтира и заедно със своя брат-близнак Дрю Скот.

„Купихме си стар дом, който е страшно красив“, разказа Джонатан в ново интервю. „Намерихме своята къща и сега се захващаме с ремонта ѝ.“ Той добавя: „Надеждата ни е, че когато го направим, семейството ни ще се запази в него завинаги.“ Звездата от Property Brothers за първи път разкри плановете си за „мечтания дом“ в зимния брой на своето собствено интериорно списание „Drew + Jonathan Reveal“.

В много лично есе, публикувано в Instagram Джонатан разкрива, че той и Зоуи – която също като него е „обсебена от недвижими имоти“, са разглеждали къщи около Лос Анджелис „за забавление“, но техният „неангажиращ план“ се е променил, когато двамата се влюбват в дом на грузинец, който е проектиран от известния архитект Джерард Колкорд.

„Този дом изглежда вълшебно. Намира се на малко повече от един акър земя с буйна морава и масивни калифорнийски явори и имотът всъщност прилича на парк“, разкрива Джонатан. Той разбира, че къщата е изключително специална, когато синът и дъщерята на Зоуи – 4-годишният Чарли и 5-годишната Елси, които тя споделя с бившия си съпруг Джейкъб Печеник, нежно нарекли къщата „Park House“.

Водещият на HGTV и 41-годишната актриса са заедно от 2019-а, като двамата се влюбиха малко след като тя се разведе с бащата на двете си деца. Едно от нещата, които ги събират са именно сходните им вкусове в дизайна – нещо, което Джонатан намира за „освежаващо“, като се има предвид, че според опита му да обновява къщи за други семейства, „двойките рядко са на едно мнение, когато става въпрос за проектиране на дома им“.

„И двамата ценим старите домове – сложните детайли, дървените подове, винтиджа. Харесваме дом, който е специален и обичан, със своя собствена уникална история.“ Той добавя: „Надяваме се в нашия дом на мечтите да видим как децата растат и се смеят в приключенията си на двора. Имаме се един друг, имаме време – остатъка от живота ни заедно в тази къща.“

Междувременно Джонатан организира красиво „интимно парти“ за 42-рия рожден ден на Зоуи и публикува красиви снимки от събитието в своя профил в социалната мрежа. 43-годишният водещ направи сладката изненада на любимата си, но с помощта на нейната сестра – актрисата Емили Дешанел.

На тържеството са присъствали само най-близките на семейството. Скот публикува свои романтични снимки с Дешанел, на които се вижда колко влюбени и щастливи са двамата. Кадрите разкриват и маса, подредена с подаръци, сладък цветен букет, розова торта, розови салфетки и други сладки лакомства.

Събитието е било осветено с малка неонова табела, изписваща „Zooey“ с ярко сини букви. „Забавен факт... обичам да планирам интимно парти... специално за това момиче“, написа в поста си Скот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари