IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разкриха подробности за трагичната смърт на Гаспар Улие

24 януари 2022 17 50

Звездата на френското кино загина при ски инцидент

Снимка: БГНЕС

Преди дни – на 18 януари, трагично загина 37-годишната звезда на френското кино Гаспар Улие. Той почина от нараняванията си в ски курорта La Rosiere при сблъсък с друг скиор.

Известно е, че след падането актьорът е хоспитализиран в Университетския болничен център на Гренобъл. Спасяването му обаче не било възможно.

Френските медии се обърнаха за коментар към главния изпълнителен директор на La Rosiere. Представителят на ски курорта разказа по-подробно за обстоятелствата, довели до трагичната смърт на идола на милиони.
„Сблъсъкът е станал на кръстовището на две магистрали. Тези писти са достъпни за скиори със средно ниво на подготовка и не са особено трудни. Времето също беше добро, снежната покривка беше равномерна“, каза представителят на курорта.

Оказа се, че Гаспар Улие е на склона без предпазни средства. Липсата на каска доведе до сериозна травма на главата, от която актьорът веднага загубил съзнание. Вторият скиор е бил с каска и не е получил сериозни наранявания.

В момента на мястото е полицията. Разпитали са всички свидетели, тече разследване. Не са открити алкохол или наркотици в кръвта на мъжа, с когото се е срещнал Улие.

Смъртта на Гаспар Улие шокира цялата световна филмова общност. На 19 януари паметта на актьора беше почетена на Международния фестивал на комедийните филми, който се провежда ежегодно в ски курорта Alpe d'Huez.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари