IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво ще стане с принц Андрю, ако загуби процеса?

25 януари 2022 08 40

Делото за сексуално насилие над непълнолетна набира скорост

Снимка: БГНЕС

Доскоро принц Андрю се надяваше обвиненията срещу него да не се превърнат в нещо сериозно. Процесът срещу херцога на Йорк обаче все пак ще се проведе. Според запознати най-добрият изход за него би бил споразумение с насилената ( по думите й) Вирджиния Джуфре. Във всеки случай принц Андрю сега е загрижен за минимизиране на възможните загуби: той освобождава активи и продава недвижими имоти.

Известно е, че принцът няма да остане без покрив над главата си – къщата във Великобритания ще остане негова собственост. През 2003 г. Андрю подписва 75-годишен договор за наем на имението си Royal Lodge срещу еднократна такса от $1,4 милиона (£1 милион) на Crown Estate. Сложен обект, Crown Estate е по същество многомилионен портфейл от недвижими имоти, собственост на кралицата, докато тя е на трона.

Имайте предвид, че херцогът на Йорк все още е деветият в трона, въпреки факта, че Нейно Величество е лишила сина си от много титли и привилегии. Вероятността Андрю да бъде заличен от наследниците на Короната е изключително малка, подчертават експерти. Освен това това няма да има никакъв смисъл, тъй като пред принца има твърде много кандидати, за да може той да се класира за най-високия пост. Въпреки това той може да загуби титлата херцог на Йорк, ако британците настояват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари