IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Арнолд Шварценегер катастрофира в Лос Анджелис

26 януари 2022 11 00

Жена от друг автомобил е пострадала

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Арнолд Шварценегер е катастрофирал в Лос Анджелис в петък, 21 януари. Новината потвърди и неговият говорител.

Според сайта TMZ, бившият губернатор на Калифорния е карал автомобила си в Ел Ей, когато се е блъснал в друга кола около 17:00 часа местно време. Медията публикува и снимки от мястото на катастрофата, на които се вижда и 74-годишният актьор. Той е във видимо добро състояние, като дори сътрудничи на полицията, която е дошла на мястото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TMZ (@tmz_tv)

От кадрите също така се вижда как черният джип на Шварценегер е на една страна, въздушната възглавница на шофьорското място е излязла, а предницата е смачкана. Една от предните гуми се е качила върху предницата на другия автомобил и буквално я е смазала. Според TMZ, жената, карала колата е закарана в болница с кървяща глава. Говорител на полицията все пак уверява, че контузиите не са животозастрашаващи.

Въпреки че органите на реда не уточняват имената на хората, замесени в катастрофата, представител на Шварценегер потвърди, че актьорът е един от тях. Той заяви, че в момента бившият губернатор се притеснява единствено и само за състоянието на пострадалата дама.

Арнолд Шварценегер има четири деца – Катрин, Патрик, Кристофър и Кристина – които споделя с бившата си съпруга Мария Шрайвър. Той също така е баща и на Джоузеф Баена, който се ражда от извънбрачната му връзка със семейната икономка Милдред Баена. По-рано през месеца Джоузеф говори за връзката с баща си в подкаста Unwaxed.

„Много съм близък с баща ми и двамата постоянно се шегуваме. Той винаги иска да чуе нещо драматично. Винаги ме кара да му разказвам за момичетата, с които излизам и някакви пикантни истории с тях“, казва Баена. Той допълва, че му е отнело доста време, за да се сближи с Шварценегер и да говори свободно с него на всякакви теми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари