IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На ски в България – кои БГ звезди се качиха на пистите?

25 януари 2022 14 30

Атанас Колев на Пампорово в компанията на красавица

IStockphoto

IStockphoto

Сезонът в зимните ни курорти тече с пълна сила. След като през последните няколко дни падна повече сняг, много от нас използваха почивните дни за развлечения в снега. Едни отидоха на ледена пързалка, други грабнаха шейните и ските.

Както може би сте забелязали, социалните мрежи се изпълниха с безброй снимки на снега навън. Те бяха последвани от такива, запечатали най-хубавите семейни мигове на малки и големи из парковете и известни места в планината.

Много български звезди решиха да отидат на ски, като не пропуснаха да покажат на своите фенове къде се намират. Едни се отбелязаха от Пампорово, други от Витоша, Банско или Боровец, демонстрирайки своята екипировка. Ето кои качиха снимки във Facebook и Инстаграм.

1. Атанас Колев

„И гангстерите пият горещ шоколад“. Това написа Атанас Колев, заинтригувайки своите почитатели със снимка, направена в планината. Някои веднага познаха, че се намира в Пампорово, на заведение в близост до кулата „Снежанка“.

Оказа се, че младият изпълнител е на почивка заедно със своята колежка Лидия Стаматова. Русокосата красавица също като него сподели кадър с горещ шоколад, при това на същата локация, което веднага предизвика коментари, че двамата са заедно.

Докато някои фенове на Наско коментираха, че той не е гангстер, а един възпитан лекар и талантлив певец, други веднага отвориха профила на чалга звездата, където тя има и горещ кадър от джакузито, най-вероятно в тяхната обща хотелска стая. Според коментарите, Колев може и да не е карал ски, но със сигурност е спечелил от разходката си до курорта.

2. Деси Стефанова

Дъщерята на покойния тв водещ Димитър Цонев, се възползва от хубавото време през изминалия уикенд и ски екипа в черно и бяло.

„Кой каквото ще да казва – Червено знаме си е най-яката писта в БГ“, написа тя към кадрите, които сподели във Facebook.

Цонева сочи полупразната писта и уточнява в коментарите под публикацията, че е било много студено.

„Може да ме наричате кралица на планината...“, коментира преди седмица Деси, която отново бе на ски в Боровец.

3. Васко Василев

Известният български цигулар, който бе по работа в Лондон в началото на януари, намери малко свободно време, за да покара ски.
Mont Blanc, написа музикантът, позирайки на фона на снега.

Василев не уточнява кой зимен курорт е избрал, но по физиономията му съдим, че си изкарва страхотно.

4. Къци Вапцаров

Известният тв водещ си смени снимката на профила във Facebook, като от нея разбрахме, че е карал ски на -16.

„- 16... жив вирус не може да оцелее“, пошегува се той.

Последователи на Къци веднага му отговориха, че въпросната температура си е направо за лятно време. Други пък припомниха какво казват математиците за разпространението на коронавируса при тези зимни условия.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари