IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Похвално: Дженифър Гарнър с мил жест към лекари и медицински сестри

25 януари 2022 17 40

Актрисата изпече домашни бисквити за спешното отделение на болница в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър реши да започне 2022 година с едно добро дело, насочено към най-важните хора през последните две години, а именно медиците!

В неделя актрисата изпече и занесе домашни бисквити на лекарите и медицинските сестри, които работят в спешното отделение на болницата в Лос Анджелис, която е към Университета на Северна Калифорния. 49-годишната Гарнър документира преживяването и го публикува в социалните мрежи, като за фон използва песента Lovely Day на Бил Уидърс.

„За щастлив ден – покажете на местните медици малко любов. Те все още се борят с дълбокото и вече са били в точката на пречупване“, написа Гарнър в Instagram. Тя благодари на всички лекари и сестри във въпросната болница и им изпрати кураж да продължат да се борят с пандемията и всякакви други заболявания.

В публикуваното видео Дженифър измерва съставките, като взима равни лъжички смес за бисквити, слага я в тава върху хартия за печене и опакова всяка една готова бисквита, след което я поставя в голяма кошница. Следващата стъпка е отиването до болницата и занасянето на сладките изкушения. „Съжалявам, че ви отнемам от времето. Оценявам всичко, което правите“, казва актрисата, като не се здрависва с лекарите, но пък позира с тях за няколко снимки.

Феновете веднага поздравиха Гарнър за милия жест и написаха в коментарите, че тя е повече от прекрасна.

Разбира се, актрисата не е начинаеща в кухнята и често споделя уменията си в социалните мрежи. Тя започна своето кулинарно шоу Pretend Cooking Show през декември 2017 година и оттогава се е превърнала в една от любимите готвачки в социалните мрежи. Предаването ѝ спечели милиони зрители, които всеки път се възхищават от вкуснотиите, които звездата прави. В епизодите често участват и някои от приятелите на Гарнър, като те се присъединяват чрез Zoom от своите кухни.

Освен милия жест към медиците, Дженифър има още добри дела, с които да си спечели похвалите на всички ни. Марката ѝ за бебешка храна стартира инициативата A Million Meals, за да осигури 1 милион ястия за деца в нужда до 2024 година. „Фирмата ни е малка, но искахме да покажем, че сме сериозни относно този проблем. Един милион ястия наистина са много, но пък защо не? Затова си поставяме точно тази цел“, казва Гарнър пред People през септември.

Според официалното съобщение, дарението ще се състои от финансови инвестиции, дарения на продукти, възможности за доброволци в цялата компания и други програми, които подкрепят програмите за ранно образование на Save the Children и хранителни програми, доставящи питателни ястия на нуждаещи се деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

МИЛЕНИУМ ( преди 2 години )