IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орлин Павлов празнува 3 години щастие

27 януари 2022 09 00

Певецът показа любимите си момичета

БГНЕС

БГНЕС

Три години щастие празнуват Орлин Павлов и половинката му Диана Дорина. Но не си мислете, че става дума за времето откакто са заедно, а за радостта да бъдат родители на дъщеря. На 21 януари двамата отбелязаха нейния рожден ден.

„Бети на 3. Голям купон стана и малки и големи бяхме усмихнати и се забавлявахме, без да мислим за нищо излишно“, споделиха щастливите родители.

Певецът, а след това и приятелката му, качиха снимки в социалните мрежи, на които ги виждаме с тяхното пораснало момиченце.

Къдравата Елизабет е празнувала в детски парти център, с красива розова торта с еднорог и най-различни сладки декорации.

По-рано майката на момиченцето показа видео с най-хубавите му мигове от раждането до момента, а много нейни приятели я поздравиха за третия му рожден ден.

Дъщеричката на Орлин Павлов вече проявява интерес към музиката, като се опитва да акомпанира на детската си китара на песните на своя известен татко. За разлика от певеца, половинката му Диана може би иска тя да стане балерина, като вече я води на уроци.

Съвсем скоро ще видим на екран „Завръщане 2“, където изпълнителят управлява самолет на Bulgaria Air. В момента той работи по нов проект – сериала „Лъжите в нас“. Там той си партнира с актрисата от Пловдивския театър Радина Думанян, която е позната на публиката и с участието си в „Откраднат живот“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари