IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Хилтън ще ражда трети наследник на фамилия Ротшилд

27 януари 2022 18 00

Сестра ѝ Парис пък се подложи на инвитро

БГНЕС

БГНЕС

По-малката сестра на Парис Хилтън – Ники и съпругът ѝ Джеймс Ротшилд очакват третото си дете. Двойката вече има две дъщери – 5-годишната Лили Грейс Виктория, и 4-годишната Теодора Мерилин. Третият наследник на фамилиите Ротшилд и Хилтън трябва да се роди през лятото на 2022 г.

Двойката сключи брак през лятото на 2015 г. в двореца Кенсингтън в Лондон. Джеймс работи като финансист, подобно на повечето мъже в своя милиардерски род. Неговото състояние се оценява на 1,3 милиарда долара, според множество издания.

Джеймс е роден в Обединеното кралство и е основател и управляващ партньор на Tru Arrow Partners – глобална технологична фирма.

Освен това той е потомък на банковата династия Ротшилд, която е считана за едно от най-богатите семейства в света. Общото състояние на фамилията се оценява на около 400 милиарда долара.

Семейство Ротшилд имат бизнеси в минното дело (проучване и добив на полезни изкопаеми), финансовите услуги, недвижимите имоти, селското стопанство, винопроизводството и филантропията.

Колкото до голямата сестра на Ники – Парис, тя също се похвали, че вече се е подложила на процедура инвитро и се надява първото ѝ дете да е или момче, или да са близнаци.

40-годишната хотелиерска наследница, която се омъжи за бизнесмена Картър Рийм на тридневна церемония през ноември 2021 г., разкри пред E! News, че не може да чака повече да има дете и че майчинството е основният ѝ приоритет в момента. Тя сподели още, че е възможно да използва сурогатна майка, която да износи детето ѝ. Този съвет ѝ бил даден от нейната приятелка Ким Кардашян, която има две деца, родени по този начин.

„Щастлива съм, че тя ми даде този съвет и ме запозна с нейния лекар“, сподели Парис наскоро. Тя сподели още, че вече е завършила процедурата по извличане на яйцеклетките, необходими за инвитро процедурата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари