IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ангелът на Victoria's Secret Роми Стрейд се сгоди

27 януари 2022 14 50

Тя е получила предложението по време на почивка в Швейцария

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Предложение, достойно за един ангел!

Моделът на Victoria's Secret Роми Стрейд е сгодена за дългогодишната си любов Лорънс ван Льовен. Щастливата новина беше обявена в социалните мрежи чрез споделяне на няколко прекрасни снимки от специалния момент. Ръката на Стрейд е била поискана по време на ваканция в Швейцария на фона на заснежените планини.

„Казах ДА“, написа ангелът под публикацията. В нея бяха събрани две снимки и видео, от които се вижда специалната закуска и украса на мястото, на което Ван Льовен е паднал на едно коляно. Разбира се, Стрейд не пропусна да публикува две селфита, на които тя и годеникът ѝ се усмихват широко, а пръстенът заема централно място в кадъра.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

След обявяването на новината, Роми и Лорънс получиха множество поздравления от приятели и фенове. Колежките на Стрейд изразиха своята радост, оставяйки различни емотиконки в коментарната секция, а Жозефин Скривър написа „Честито, толкова съм щастлива за вас двамата“.

Годежът между двамата влюбени идва 12 години след началото на връзката им и малко над година след посрещането на първородното им дете. През декември 2020 година Стрейд публикува снимка, на която кърми дъщеря си, официално обявявайки нейното раждане. „Минт ван Льовен – чувствам се толкова благословена най-накрая да те държа в ръцете си. Много сме влюбени в теб!“, написа моделката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd)

Миналия месец Роми и Лорънс отпразнуваха първия рожден ден на дъщеря си. „Не мога да повярвам, че Минт вече е на една годинка... тази година беше много специална“, написа гордата майка под серия от снимки, направени по време на семейното парти. „Животите ни се промениха напълно – от винаги напът и постоянна работа до превръщането в твоите мама и татко в Холандия, заобиколени от семейството“.

Стрейд обеща, че съвсем скоро Минт ще започне да пътува и да вижда всички красиви места, които този свят може да предложи. Разбира се, това ще се случи, когато пандемията от коронавирус приключи или поне отслабне значително. „Караш ни да се усмихваме всеки ден... обичаме те“, завърши моделката.

По-рано през месеца пък бъдещите младоженци отпразнуваха 12 години заедно. По този повод Лорънс сподели снимка от 2010 и от 2022 година, за да покаже как двамата са се променили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари