IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мика Стоичкова разпуска с приятели в Мексико

27 януари 2022 17 40

Пие водка и купонясва на музикален фестивал

IStockphoto

IStockphoto

Зима е! След като много от нас се оплакаха, че няма никакъв сняг, всичко бе покрито с бяла премяна. Но с нея дойдоха студът и поледиците. И докато едни побързаха да отидат на ски, други се изнесоха на по-топли географски ширини.

Много родни звезди предпочетоха дестинации като Дубай, Малдивите или Доминиканската република, вместо да отидат на спа в някой български курорт. И както се досещате, не пропуснаха да се снимат на лазурните плажове, с коктейли в ръка, люлеейки се на някой хамак, обяснявайки „колко им е гадно“.

Мика Стоичкова е една от известните личности, които избраха по-различно място за своята почивка – Мексико. Щерката на легендарния номер 8 от националния отбор по футбол отиде с приятели в известния курорт Тулум, където заедно посетиха музикалния фестивал Mayan Warrior 2022.

Освен чрез своята парти визия – късо бюстие и дълга пола с пайети, българката показа перфектната си фигура, сменяйки няколко модела бански от две части. И разкри, че вместо смесица от различни спиртни напитки, предпочита да пийва водка.

„И ние сме навън. Доскоро, Тулум, обичам те!“, написа Мика, сбогувайки се със страхотното място. И качи кадър, на който позира в гръб със своя приятелка. Именно той предизвика множество коментари за телата им, особено техните задни части.

Освен по плажовете и нощните клубове, Стоичкова е обиколила и някои мексикански забележителности. На една от снимките ѝ в Instagram тя позира с плетен шал на Dior – на фона на древния Чичен Ица. Храмът на маите във формата на пирамида се смята за едно от чудесата на света, което всеки трябва да посети през живота си.

Дъщерята на Христо Стоичков, която има 5-годишно момиченце от бившето си гадже Айкут, е успяла да разгледа и местен пазар, където с радост пробва огромна широкопола шапка. Тя отива на дългата ѝ рокля с флорален мотив.

„Само българка може да е много... много секси“, „Магнетична“, „Прекрасна гледка“, пишат под публикациите на Мика от Тулум.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари