IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Всички обичат Реймънд“ мина под венчило

28 януари 2022 14 40

Брад Гарет има четири провалени сватби

БГНЕС

БГНЕС

Спомняте ли си сериала „Всички обичат Реймънд“? Там главният герой – спортен журналист, имаше голямо семейство – жената Дебра и децата им – дъщеричката Али и близнаците Джефри и Майкъл. В къщата точно срещу тях живееха неговите родители, при това заедно с брат му Робърт. Именно от него идва и името на продукцията, защото той непрекъснато ревнуваше и изтъкваше как го пренебрегват. Освен това бе ерген. Обаче един ден срещна Ейми и пожела да се ожени за нея. Е, днес актьорът, изиграл нацупения полицай, се похвали с новината, че има брачна халка и изненада голяма част от своите фенове.

Сякаш носейки късмета на своя екранен герой, на Брад Гарет не му вървеше с плановете през последните няколко години. Но ето, че късметът най-сетне се обърна на негова страна! Той на няколко пъти отлага сключването на брак със своята приятелка – заради горски пожар, свлачище и пандемията. И тъй като явно му е омръзнало да чака, реши да не се бави повече и да вдигне сватба набързо.

Звездата от популярния сериал и половинката му Изабел Куела са подписали на 11 ноември 2021 г. в Монтесито, Калифорния. А наскоро потвърдиха официално хубавата новина.

„Ожених се за любовта на живота си“, казва Гарет, цитиран от списание People, на което предостави ексклузивна снимка от церемонията.

Булката е избрала мръснобяла дантелена рокля на марката Reem Acra, докато младоженецът е носел изчистен костюм на Di Stefano.

Брад и Изабел се запознават още през 2008 г. Срещат се в галерията, в която тя работи и започват да излизат. Така бързо минават 7 години, в които той не се решава на следваща стъпка. След като най-сетне ѝ задава важния въпрос, тя веднага се съгласява. Но по една или друга причина, двамата протакат сватбата и имат четири дати, на които не успяват да се врекат във вечна вярност.

„Ти наистина си най-невероятният човек, когото някога съм срещал. За да не те смутя, защото познавам твоята скромност, просто ще ти кажа „Благодаря“. За всичко. Ти си любовта на живота ми, въпреки че си свободна за срещи“, споделя актьорът на рождения ден на своята вече законна съпруга.

Мъжът, изиграл Робърт, има две деца от предишния си брак. Те са от Джил Дивън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари