IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пуснаха отворено писмо в подкрепа на Хю Хефнър

7 февруари 2022 10 50

Той идва след скандалните разкрития за него в Secrets of Playboy

БГНЕС

БГНЕС

Отворено писмо в подкрепа на Хю Хефнър пускат негови служители, модели и плеймейтки. То бива написано само няколко дни след пускането на екран на документалната поредица за живота му, наречена Secrets of Playboy. Там го обвиняват, че третирал момичетата в имението си като „парчета месо“, организирайки непрекъснато оргии. Въпреки това се оказва, че има и такива, които са на друго мнение и го определят като добър човек.

„Подписваме се под нашите имена за да подкрепим Хю М. Хефнър. От всичко, което знаем за Хеф е, че той беше човек с непоколебим характер, изключителна доброта и отдаденост на свободната мисъл“, гласи част от текста, цитиран от Us Weekly.

Според хората, работили за известния американски издател, той живеел честно и достойно. „Времето ни в Playboy за Хю Хефнър, както и в дъщерните дружества на организацията, остава период, който всички ние обичаме“, пишат още те в своето писмо, адресирано до медиите в САЩ.

Всички подписали се, някои от които излизат със свои собствени изявления в социалните мрежи, казват, че твърденията в излъченото до момента са „неоснователни“.

 Хю

БГНЕС

„Всички хора трябва да бъдат насърчавани да споделят индивидуалния си опит в този свят, но никой не трябва да бъде насърчен да пренаписва истината за сметка на характера на друг човек“. Това заявява Кимбърли Конрад, една от бившите съпруги на Хефнър, живяла с него между 1989 и 2010 г.

Днес русокосият модел гони 60 години и обяснява, че тя е била в къщата на Хю заедно с клеветниците и знае много добре каква всъщност е истината за отношенията им с него. Според Кимбърли, въпросните обвинители изместват вниманието от истинските насилници, виновни за множество случаи на сексуално насилие над жени.

Миналия месец бе премиерата на документалната поредица за живота на Хю Хефнър, състояща се от 10 серии. „Знаех, че мога да избягам, но разбирах последствията. Ще бъде цяла планина от порно за отмъщение. Хю често ни снимаше и показваше тези снимки на гостите. Ако ги оповестеше публично, обществото щеше да престане да ни смята за хора“, разкрива Холи Медисън, която признава, че попаднала в дома на издателя от глупост.

Много от така наречените зайчета на Playboy разкриват, че не постигнали кариерата, за която си мечтаели. Когато не правели компания на Хефнър, те не можели да излизат навън, имали вечерен час, а възможността да интимничат с други мъже, била невъзможна. Искали ли да променят външния си вид, те се сблъсквали с неговия гняв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари