IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стъпка на помирение: Принц Хари запозна децата си с тези на принц Уилям

7 февруари 2022 11 00

Херцогът на Съсекс е решен да се върне в Обединеното кралство

Снимка: БГНЕС

Въпреки студенината в отношенията между принц Хари и принц Уилям и непреодолимите различия между техните съпруги Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, и двете кралски семейства все още правят определени стъпки един към друг.

Според вътрешна информация принц Хари наскоро представил сина си Арчи и дъщеря си Лилибет на децата на принц Уилям принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Съобщава се, че за херцога на Съсекс семейството е от голямо значение и той иска наследниците му да общуват с братовчедите и сестра му.

„Хари и Меган вярват, че би било погрешно да лишат децата си от възможността да опознаят братовчедите си. Хари организира специален телефонен разговор с принц Уилям, за да могат децата им да се видят“, каза източник пред Us Weekly.Снимка

Очевидно семейство Съсекс биха се радвали да организират общуване на живо с децата на принц Уилям. Но в момента това не е възможно. Факт е, че принц Хари и Меган Маркъл помолиха кралица Елизабет II да организира държавна защита за тях. На което Нейно Величество каза своето решително „не“. Тогава обиденият внук отказа да се върне у дома и ще съди британското правителство.

„Хари е решен да се върне в Обединеното кралство с Меган, Арчи и Лилибет, за да види кралицата. Но това ще се случи само ако правителството вземе подходящи мерки за защита на семейството му. Той отказва да ги излага на риск. Тяхната безопасност е от първостепенно значение“, казва вътрешен човек.

Припомняме, че принц Хари и Меган Маркъл, заедно с децата си, щяха да дойдат във Великобритания през април, за да отдадат почит на покойния принц Филип. Но както по-рано каза говорител на херцозите на Съсекс, те „не могат да се приберат“, защото е твърде опасно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Габи ( преди 2 години )
Един безхарактерен мъж. Къде му е достойнството на човек от кралско семейство?Ако имаше такова нямаше да вземе за съпруга жена като Меган и след това да и позволи да го води за носа.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Иван ( преди 2 години )