IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг се съблече гол до кръста и се подигра на Том Холанд

8 февруари 2022 14 40

Разберете защо

Getty Images

Getty Images

Марк Уолбърг се съблече гол до кръста, за да се подиграе на колегата си от филма „Uncharted“ Том Холанд. Преди няколко дни 25-годишният Том сподели в интервю за Access Hollywood, че е получил странен подарък от 50-годишния Марк преди време и в първия момент много се е смутил. Още на първата им среща Уолбърг решил да подари на Холанд инструмент за масаж, но англичанинът си помислил, че това е „уред за самозадоволяване“.

Сега Марк шеговито демонстрира, че пистолетът за масаж е предназначен само и единствено за „възстановяване на мускулите“ и за „нищо друго“.

Том разказа, че на първата им среща преди снимките за общия им филм, Уолбърг го поканил на гости и му подарил въпросния фитнес масажор, но звездата от „Спайдърмен“ сбъркал устройство с друг вид „уред за доставяне на самоудоволствие“, както той го описва. Холанд разказва: „Марк беше така любезен да ми даде този пистолет за масаж, точно когато си тръгвах от къщата му в Ел Ей, след което ме закара обратно в хотела ми. Бях объркан какъв вид пистолет за масаж е това, тъй като никога преди не съм виждал такъв и си помислих друго нещо.“

Том се пошегува още, че не е бил сигурен в намеренията на Марк към него и по други причини. „Не го познавах – това е Холивуд, все пак. Кой знае какво ще се случи?“ Уолбърг пък реши да изясни на всички, че неговата постъпка да подари въпросния масажор, е била съвсем невинна и приятелска. Той дори каза: „Не мога да повярвам, че Том се е смущавал от мен.“

В своя Instagram Марк сподели видео, в което се подиграва с недоразумението, демонстрирайки как точно се използва инструментът за масаж.
В предстоящия приключенски екшън Холанд и Уолбърг играят съответно Нейтън Дрейк и Виктор „Съли“ Съливан – крадци, които се опитват да намерят златото, загубено от Фердинанд Магелан преди повече от 500 години.

Миналия месец се появи трейлър на филма Uncharted, показващ как двамата изпълняват сложни каскади. Филмът е базиран на популярна поредица от видеоигри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари