IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тъмното минало на новото гадже на Кание Уест

15 февруари 2022 10 40

Джулия Фокс е имала проблеми с наркотиците и се занимавала с БДСМ за пари

Снимка: Getty Images

Джулия Фокс влезе в заглавията, след като стана новата приятелка на популярния рапър Кание Уест. Сега, на всички светски партита, двойката се появява заедно и шокира публиката, избирайки много екстравагантни тоалети.

Малко хора обаче знаят, че много преди да се срещне с бившия съпруг на Ким Кардашян, актрисата имала проблеми със закона, обичала БДСМ и приемала наркотици. Фокс сподели спомените си от миналото си в подкаста на Алекс Купър Call Her Daddy.

Приятелката на Кание Уест каза, че някак си е попаднала на „раздел за възрастни в Craigslist“. Тя наистина имала нужда от парите, но не искала „да прави секс с непознат“. Това, което я привлякло, било реклама, която изисквала „Госпожа BDSM“, плащане до 1000 долара на ден и „без секс, без голота“.

„Отидох да се срещна с този лудо изглеждащ бял човек в дълго черно палто. Той ме помоли да измисля садистична BDSM фантазия. Направих го и му хареса. Той ме нае веднага. Просто бях естествена и добра в това“, искрено си спомня 32-годишната Фокс.

Актрисата твърди, че никога не е правила секс по този начин: „Можеха да ми целуват краката, можех да ги удуша, да им седя по лицето, но не бяха достойни за секс с мен. Това е много важно“, уточни тя.

Забързаният живот на Джулия Фокс в Ню Йорк дори довел до проблеми със закона. В „шести или седми клас“ момичето за първи път опитало марихуана, а в гимназията научило какво е хероин. Самата тя не забелязала как е станала наркоманка. Няколко пъти дори е предозирала.

„Бяха няколко пъти. Най-лошото се случи на рождения ми ден, партито беше развалено. Буквално паднах пред цялата компания. Това беше много пробуждащ момент“, спомня си Фокс.

Според звездата пристрастяването ѝ към наркотиците е приключило в съда. Фокс и нейният тогавашен приятел били обвинени в кражба. Тя казва, че дори не може да си спомни в кой федерален съд е била осъдена, защото или е пропуснала съдебните заседания, или се е появила там като пребита с камъни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари