IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Снуп Дог обвинен в изнасилване

15 февруари 2022 10 50

Рапърът отрича вината си

Снимка: БГНЕС

Снуп Дог е обвинен в изнасилване. Обвинението е отправено от жена на име Джейн Доу, за която се твърди, че е принудена да прави секс с рапъра. Тя твърди, че това е станало след концерта на изпълнителя в Калифорния на 29 май 2013 г. Според Доу, дългогодишният сътрудник на Снуп, Дон „Меджик“ Хуан, ѝ предложил да я откара до дома ѝ.

Джейн заспала в колата, а когато се събудила, се оказало, че са пристигнали в къщата му, а след това отишли да посетят рапъра, където е извършено и предполагаемото изнасилване.

Момичето твърди, че Хуан я е убедил, че Снуп Дог търси героиня за телевизионното си шоу Double G News Network и затова тя се съгласила да отиде при него.

В делото се казва, че жертвата е била тормозена първо от Хуан, както и че към нея са били отправени обиди и е имало признаци на полова дискриминация. По-късно, вече е имало и сексуален тормоз от страна на Снуп Дог, който също се държал унизително с нея.

Джейн поиска около 10 милиона долара компенсация, но искът беше отхвърлен от съда.

Въпреки това, както Снуп Дог, така и неговият приятел все още са длъжни да я компенсират за морални щети. Сумата остава неизвестна.

Снуп Дог нарича обвиненията „изнудване“, а момичето – „златотърсачка“ и напълно отрича вината си.

Снуп Дог вече има обвинение в сексуално насилие от гримьорката Кайли Бел. Двамата успяха да се разберат и жената оттегли жалбата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари