IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Турският Брад Пит – Къванч Татлъту, най-накрая ще става баща!

14 февруари 2022 14 40

Съпругата му Башак Дизер ще стане майка за първи път на 45 години

Getty Images

Getty Images

Къванч Татлъту и Башак Дизер очакват първото си дете заедно. Турският актьор, който е сравняван по хубост с холивудската звезда Брад Пит, и модната консултантка Башак Дизер се ожениха в Париж през 2016 г.

Новината, че известната шоубизнес двойка на южната ни съседка очаква първото си дете се появи още през ноември м. г. Вчера 44-годишната брюнетка Дизер показа за първи път и своето бременно коремче в своя Instagram профил. Наскоро тя е споделила в интервю за турска медия, че се чувства много щастлива и развълнувана от това, че ще става майка и няма търпение да гушне малкото дете в ръцете си.

Очарователният 38-годишен Татлъту също е коментирал пред медиите новината, че ще става баща с думите: „Много сме щастливи. Като начало искаме да благодарим на всички, които споделят с нас това прекрасно усещане. Това е неописуемо чувство. Надявам се Господ да даде деца на всички. За нас е важно да сме здрави.“

Разкрит е полът на бебето на Къванч и Башак, която е в 6-ия месец от бременността си. Споделяйки новината с най-близките си хора, стилистката е разкрила, че е започнала да декорира стаята на бъдещия си син. Според слуховете, двойката вече е купила всички необходими висококачествени бебешки артикули, а Къванч е отхвърлил няколко предложения за нови роли в близките месеци. Очаква се бебето на двойката да се роди в Истанбул, където е и семейният им дом.

Дизер, която е дизайнер, стилист и уважаван моден експерт в Турция, редовно се бореше през изминалите 6 години със слуховете в жълтите медии, че има проблеми със зачеването. Преди около две години се появи информация, че Башак е била бременна, но е загубила бебето. На 13 април тя ще навърши 45 години, като това дете ще бъде първо и за двамата.

В своя Instagram акаунт Татлъту пък сподели наскоро, че е започнал курсове по готварство при топготвачи. Явно актьорът смята да помага активно на жена си в кухнята, особено след раждането на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Аз ( преди 1 година )
Виждам че Къванч е много по готин във всяко отношение. И преди се чудех тази Башак, как го е запленила. За такова момче, трябва момиче като капка. А и го отдалечава от майка му и семейството му. Е, и това го има при някои жени. Нека са живи и здрави, и да расте щастлив малкият Курт Ив !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пенко ( преди 2 години )