IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел наистина е кралицата на купона!

14 февруари 2022 14 30

Изпълнителката показа танцовите си умения в клуб в Лондон

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Кой би си помислил, че ще дойде денят, в който думите „Адел“, „танцуване на пилон“ и „бежов костюм“ ще бъдат в едно и също изречение и ще имат смисъл?

Е, този ден дойде на 11 февруари, когато изпълнителката привлече погледите към себе си, но този път не с музиката си, а с танцови умения. В социалните мрежи се появиха видеа, на които Адел танцува на пилон пред публика, събрала се в клуб Heaven в Лондон по време на събитие G-A-Y, което включваше драг кралици.

Британската изпълнителка, която преди няколко дни се сдоби с четири награди BRIT, посети ЛГТБИ клуба в петък вечер, за да гледа състезание за драг кралици заедно с Шерил Хоул, който е бивш участник в предаването RuPaul's Drag Race UK. Докато беше на сцената обаче Адел реши да покаже и своите умения на пилон, като се справи повече от блестящо.

Във видеото, което за секунди обиколи социалните мрежи, изпълнителката се завърта на пилона, след което се изплезва към публиката. В друг клип, публикуван в Туитър, Адел се чува да казва на победителя в състезанието „обичаме да сме жени, нали?“. Разбира се, действията на звездата взривиха социалните мрежи, като феновете започнаха да я поздравяват за разкрепостеното ѝ държание и факта, че по никакъв начин не изглежда като другите знаменитости, посещаващи различни клубове.

„Губя ума и дума заради факта, че Адел е била в клуб Heaven снощи“, написа изпълнителят Джак Ремингтън. Шерил Коул пък публикува снимки в Instagram, на които позира с Адел, под които написа, че изпълнителката е била съкрушена заради елиминирането на Коул от състезанието за драг кралици. Освен че танцуваше на сцената, Адел беше забелязана и да се забавлява по високите етажи на клуба, слушайки песента It's Raining Men.

Участието ѝ в драг шоуто в Heaven дойде след гостуването ѝ в предаването на Греъм Нортън. Там тя отново беше с бежовия костюм от Fendi, който комбинира с множество бижута от Jessica McCormack, включително и годежния пръстен от Lorrain Schwartz, който забелязахме още на червения килим на наградите BRIT. Разбира се, водещият веднага попита дали Адел е сгодена за Рич Пол, но тя не даде точен отговор.

„Все едно ще кажа на някого, ако съм или не съм“, бяха думите на певицата. Все пак тя отдаде заслуженото на пръстена, като заяви, че е много красив. Според Page Six, бижуто във формата на круша, може да струва почти 1 млн. долара. От изданието допълват, че диамантът е може би около 10 карата, заради което е трябвало да бъде много внимателно обработен и шлифован.

Марката Lorrain Schwartz, от която се предполага, че е пръстенът, стои зад множество звездни годежни бижута. Тук говорим за 15-каратовия пръстен, с който Кание Уест предлага на Ким Кардашян през 2013 година, както и 18-каратовото бижу, с което Джей Зи моли Бионсе да се омъжи за него.

Макар да не говори за евентуален годеж, Адел все пак сподели, че има планове да увеличи семейството си с Рич Пол. „Трябва ми време да си почина, но бих искала да имам повече деца“, каза тя пред Греъм Нортън. Засега обаче певицата не споделя повече детайли около плановете си, както и какво мисли Рич Пол по въпроса за деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари