IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ненчо Балабанов официално показа гаджето си

17 февруари 2022 15 00

Влюбената двойка е била на почивка в Дубай

БГНЕС

БГНЕС

Комедийният актьор Ненчо Балабанов вече официално демонстрира новото си гадже в своя профил в Instagram. Вчера той сподели няколко кадъра от последната им романтична почивка в Дубай като написа до тях: „Habibti…love in Dubai“.

Интимните снимки са получили много позитивни коментари и пожелания от последователите на комика в социалната мрежа. Вече се знае, че чаровната дама, която е завладяла сърцето на харизматичния Ненчо, се казва Катрин Русева и е с 13 години по-млада от своя любим.

Според слуховете тя няма нищо общо с шоубизнеса, двамата са заедно от есента, вече живеят на семейни начала, а отношенията им са повече от сериозни.

В миналото Балабанов имаше сериозна връзка с певицата Йоанна Драгнева, която роди второто си дете от тв водещия Мирослав Димитров.

Преди няколко месеца пък се беше появил и слухът, че Ненчо има романтични отношения с гимнастичката и тв водеща Симона Пейчева. Балабанов е разведен и има 16-годишен син, който се казва Богомил.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари