IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брайън Остин Грийн разкри пола на петото си дете

18 февруари 2022 11 00

То ще е първо от връзката му с Шарна Бърджес

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брайън Остин Грийн вече знае какво дете да очаква след няколко месеца и иска да го сподели с целия свят!

Почти две седмици, след като 48-годишният актьор разкри, че с приятелката му Шарна Бърджес ще стават родители за първи път, Грийн сподели в социалните мрежи и пола на бебето. Оказва се, че звездата отново ще става баща на момче, което би трябвало да се роди около четвърти юли.

„Искаме да благодарим на всеки за прекрасните пожелания. Много сме развълнувани, че очакваме момченце около 4 юли“, написа Брайън под снимка, на която държи коремчето на Шарън. Той отбеляза и приятелката си в публикацията, като заяви, че няма търпение да види и да подържи бебето им. Това ще е пето момче за актьора, който има три – Джърни (5), Бодхи (7) и Ноа (9) – от бившата си съпруга Меган Фокс, както и 19-годишния Касиус от по-предишна връзка.

Шарна Бърджес също сподели щастливата новина в социалните мрежи, публикувайки снимка, на която Брайън и децата му, без Касиус, докосват наедрялото ѝ коремче. „И изведнъж светът ми няма да бъде същият. Завинаги по-голяма, по-дълбока, изобилна и безусловна любов“, написа тя, добавяйки че бебето трябва да се роди около четвърти юли. Бърджес също така изрази любовта си и към Брайън Остин Грийн и заяви, че обича факта, че тяхното семейство се увеличава. Бъдещата майка отбеляза и Касиус в снимката, обещавайки че ще направят нова, когато и той е с тях.

„Брайън не предполагаше, че отново ще стане баща. Много е развълнуван. Шарна го прави щастлив. Връзката им е забавна“, казва източник пред списание People. Допълва, че танцьорката се разбира и доста добре с момчетата на актьора. „За нея никога не е било проблем, че той има деца. Тя прави всичко възможно да ги опознае“.

Двойката започва връзката си пет месеца, след като Грийн потвърди раздялата си с Меган Фокс през май 2020 година. Новината за бременност пък се появи месец след съобщаването, че Фокс е сгодена за Machine Gun Kelly, с когото са заедно от две години.

„Меган е щастлива, че Брайън продължава напред. Тя знае, че той ще се справи чудесно с бебето. Той е прекрасен баща на техните момчета“, казва близък до Фокс пред People.

Засега Брайън и Шарна не говорят за това дали са решили за име на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари