IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Криси Тейгън обяви, че е на стимулация за инвитро

22 февруари 2022 08 30

Звездата иска още едно дете

БГНЕС

БГНЕС

Криси Тейгън е започнала стимулация за инвитро оплождане. Моделът призна, че повече от година след загубата на третото си дете, тя е готова да зачене отново и да увеличи семейството си.

Половинката на певеца Джон Леджънд публикува снимка от тренировката си в Instagram. Към нея тя обясни, че вече е започнала процедурата, след която ще отиде на пункция и се надява да ѝ извадят повече яйцеклетки, които по-късно да бъдат успешно оплодени.

Звездата показа в социалната мрежа, че не са нужни кой знае какви фитнес уреди, стига човек да има мотивация да се раздвижи. Облечена с клин и бюстие, тя прави упражнения върху стол, ползвайки ластици.

Криси призна, че коремът на кадъра изглежда така вследствие на химията, която е приела и помоли хората да спрат да я питат дали е бременна, защото подобни въпроси я нараняват.

Тейгън насочи вниманието към проблем, с който много жени се сблъскват

Само за ден, публикацията на звездата е събрала над 740 хиляди харесвания. Много от нейните последователи я поздравиха за искреността. Други пък се трогнаха от думите на Тейгън, когато изтъкна, че хората не бива да разпитват жените постоянно защо са напълнели и имат ли намерение да забременяват, защото не знаят в този момент през какво преминават те. По думите ѝ, понякога именно това любопитство кара жената, която все още не е станала майка, да се чувства още по-зле.

„Моля, спрете да питате хората, които и да са, дали са бременни“, написа тя.

По-рано, в своята история в Instagram, Тейгън показа инжекциите, които трябва да си поставя по време на стимулацията. И добави, че в продължение на няколко часа се чувства ужасно нервна и подута.

Моделът загуби бебето си през 2020-а

Както вече писахме, красавицата и нейният съпруг Джон Леджънд трябваше да си имат момченце, но заради усложнения при третата бременност, Криси го загуби преди повече от година. Тогава тя пусна серия от тъжни кадри от патологията и дори разкри, че е дала име на бебето – Джак.

„Шокирани сме и от вида на дълбоката болка, за която само чувате, болката, която никога преди не сме изпитвали“, написа тогава тя в Instagram.

Тейгън получи критика за това, че споделя толкова интимни за нея моменти, но получи и подкрепата на много хора заради смелостта да говори за нещо, през което хиляди жени преминават всеки ден.

След така нареченото „мъртво раждане“ на малкия Джак, Тейгън изчезна за известно време от социалните мрежи, а по-късно сподели, че не бърза да отслабва, защото смята, че нейното психично здраве е най-важно.

Известната двойка има две деца – Луна на 5 и Майлс на 3.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари