IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е новото младо гадже на милиардера Илон Мъск?

23 февруари 2022 09 00

3 неща, които трябва да знаете за Наташа Басет

БГНЕС

БГНЕС

Преди няколко дни стана ясно, че 50-годишният милиардер Илон Мъск, който наскоро се раздели с майката на последното си дете, вече не е свободен мъж. Той си има ново гадже и това е 29-годишната актриса Наташа Басет. Червенокосата красавица беше забелязана да слиза от частния самолет на главния изпълнителен директор на Tesla, след което се появиха информациите, че двамата са заедно в романтичен план от няколко месеца.

Но коя е Наташа, която успя успешно да измести провокативната певица Граймс от сърцето на Илон? Според жълтите медии в САЩ и по-точно сайтът HollywoodLife, мистериозната красавица и Мъск се срещат от няколко месеца, но са в моногамна връзка. Двамата били много влюбени един в друг и прекарвали доста голяма част от времето си заедно. А ето и повече информация за новата приятелка на Илон:

Наташа

Снимка: Getty Images

1. Наташа изигра Бритни Спиърс

Наташа изигра една от най-големите поп икони на нашето време – Бритни Спиърс. Изпълнителката на Toxic доста дълго време беше в заглавията на медиите миналата година, заради това, че успя да се освободи от потисничеството на баща си, който беше неин попечител години наред и се разпореждаше с живота и парите ѝ. Въпреки това, Наташа изигра певицата в първите дни на движението #FreeBritney през 2017 г. във филм за живота на звездата. Телевизионният филм беше посрещнат с много критики, но това беше пробив за младата актриса, която беше едва 23-годишна, когато се появи на холивудския небосклон.

Въпреки че творческият екип на Бритни даде да се разбере, че певицата не е участвала в създаването на филма и не го одобрява, Наташа все пак смята, че той обрисува певицата в „наистина положителна светлина“. Басет също така сподели, че е искала да изгради образа на Бритни правдоподобно, защото: „Тая толкова много уважение и възхищение към Бритни и това, което ме привлече към този филм, е, че в основата си това е наистина феминистка история“, каза тя тогава за Us Weekly. „И аз като феминистка бях вдъхновена да разкажа историята на пътуването на една жена, която е била изправена пред толкова много предизвикателства, но накрая излезе толкова силна на върха.“


2. Наташа участва и в предстоящия биографичен филм за Елвис Пресли

Наташа има доста голяма роля в предстоящия биографичен филм за краля на рока Елвис Пресли. Тя играе първата приятелка на Елвис, Дикси Лок в лентата на Баз Лурман. Към нея се присъединява Остин Бътлър, който е в ролята на самия Елвис, а актьорът Том Ханкс играе неговия скандален мениджър – полковник Том Паркър. Първият трейлър за филма беше пуснат миналата седмица и Наташа го сподели в профилите си в социалните мрежи. Тя обяви също така, че филмът ще бъде пуснат по кината на 24 юни 2022 г.

3. Наташа е родена в Австралия

Наташа е горда австралийка! Тя е родена и израснала в Нов Южен Уелс, Австралия. Тук тя за първи път открива любовта си към актьорството. Само на 14 години тя получава ролята на Жулиета в постановката „Ромео и Жулиета“ в Австралийския младежки театър. Тя е участвала и в австралийския телевизионен сериал Rake, преди да се премести да живее в Ню Йорк, за да учи в Атлантическото актьорско училище. След като завършва обучението си, тя се премества в Ел Ей, където живее и в момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари