IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бен Стилър се събра със съпругата си след 5-годишна раздяла

25 февруари 2022 09 00

Той и Кристин Тейлър дават втори шанс на любовта си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Бен Стилър и Кристин Тейлър дават втори шанс на брака си, след като пет години бяха разделени.

56-годишният актьор даде интервю пред списание Esquire, където разкри щастливата новина. Оказва се, че началото на възобновените им взаимоотношения е дадено, след като Тейлър и Стилър са решили отново да живеят заедно в началото на пандемията. Това е бил единственият начин, по който актьорът е можело да вижда децата си по време на изолацията.

Бен Стилър,

Бен Стилър, Кристин Тейлър и двете им деца. Снимка: Getty Images

„Постепенно нещата започнаха да се променят. Бяхме разделени и се събрахме и сме много щастливи от това“, казва Бен пред Esquire. Допълва, че ситуацията е невероятна за цялото семейство и това е едно от малкото положителни неща, които са произлезли по време на пандемията. Стилър и Тейлър имат и две деца – 19-годишната Ела и 16-годишния Куинлин.

По време на интервюто Бен говори и за начина, по който връзката със съпругата му се е променила през последните две години. „Мисля, че уважаваме начините, по които сме различни и по които си приличаме. И мисля, че приемайки това, наистина можеш да оцениш някого, защото не се опитваш да ги промениш заради себе си“, допълва той.

Разкрива, че приемането на човека до теб ти спестява много енергия и създава по-здрава връзка. „Ако достигнеш това ниво на доверие с партньора ти, ще знаеш, че когато кажа, че не харесвам нещо, което правиш, не означава, че не харесвам самия теб“, казва още Стилър.

Бен Стилър,

Снимка: Getty Images

През май 2017 година двойката изпрати общо изявление до списание People, в което обяви, че се разделя 17 години след сватбата им в Хаваи. „С огромна любов и уважение един към друг, ние взехме решението да се разделим. Нашият приоритет продължава да бъде отглеждането на децата като отдадени родители и най-близки приятели“, казаха тогава Тейлър и Стилър.

Въпреки раздялата си двамата продължиха да се подкрепят в публичното пространство. Те често бяха забелязвани да посещават събития заедно с децата си, като през 2018 дори се появиха хванати за ръце на мюзикъла „Хубава жена“. Тогава източник сподели, че цялото семейство се е насладило на пиесата, а Бен и Кристин са били много щастливи, че отново са заедно.

Бен Стилър,

Снимка: Getty Images

Очевидно любовта между двамата актьори наистина не е хванала ръжда и те отново ѝ дават шанс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари