IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без усилия: Тhe Weeknd си хваща гаджета от един приятелски кръг!

1 март 2022 08 40

Новата му любима е първа дружка на бившите му – Селена Гомес и Бела Хадид

Getty Images

Getty Images

Преди няколко дни се появи информацията, че канадския певец The Weeknd си има ново гадже и това е красавицата Сими Кадра, която досущ прилича на бившата му изгора Бела Хадид, като освен това е и нейна приятелка. Двамата бяха забелязани да се целуват в Лас Вегас.
Днес пък друго ексгадже на рапъра – самата Селена Гомес публикува в своя Instagram акаунт снимка със Сими, заявявайки директно, че двете са близки приятелки от 2013-та година насам.

Явно Селена няма намерение да позволи на своя бивш любим да застане между нея и нейните приятелки. В четвъртък певицата публикува кадри, на които се прегръща с диджей дуото Сими и нейната сестра близначка Хазе Кадра и написа до него: „От 2013 г.?“.

29-годишната Гомес излизаше за няколко месеца с The Weeknd през 2017-та, малко след като той беше скъсал първия път с модела Бела Хадид. След раздялата си със Селена носителят на „Грами“ се събра с Бела, но не след дълго двамата установиха, че категорично не са един за друг и отново поеха по различни пътища.

Според жълтите медии в САЩ Хадид не е приела така добре новината за връзката на Кадра с бившия ѝ любим, както е направила Гомес. 25-годишната Бела спря да следва общия Instagram на близначките, след като се появиха снимки, на които Сими и The Weeknd се целуват на партито за неговия 32-ри рожден ден.

„The Weeknd и Сими се виждат често и се забавляват заедно много. Те се държат като двойка в последно време“, каза източник, близък до певеца, пред Entertainment Tonight. „Между тях нещата се случиха лесно, тъй като двамата се познават от дълго време. Помежду им определено има флирт и се усеща химия.“


Слуховете, че The Weeknd излиза с 28-годишната диджейка започнаха да се въртят по-рано този месец, след като двамата бяха забелязвани на няколко вечерни срещи в Ел Ей. След това двамата бяха уловени да се целуват около 2 часа сутринта по време на партито за рождения му ден. Колкото до Хадид и изпълнителя на „Blinding Lights“ – те започнаха връзката си през 2015 г., но скъсаха след година и половина. След това дадоха още един шанс на любовта си през 2018 г., само за да се разделят отново година по-късно през август 2019 г.

В момента синеоката брюнетка е щастливо обвързана с артдиректора Марк Калман. Колкото до Гомес и The Weeknd – те излизаха от по-малко от година през 2017-та, но останаха в добри отношения след раздялата си. Веднага след като сложиха край на връзката си Гомес определи музиканта, чието истинско име е Абел Тесфайе, за свой „страхотен приятел“. Тогава тя каза: „Наистина никога не съм изпитвала нещо подобно в живота си. Завършихме любовната си история като най-добри приятели и наистина ни е грижа един за друг, което е доста забележително за мен.“

Колкото до отношенията на The Weeknd с Бела, то те бяха доста по-бурни и двамата така и не успяха да запазят приятелските си чувства. Жълтите медии обаче не могат да не отбележат, че Сими и близначката ѝ доста наподобяват като външност по-малката сестра Хадид – и те са високи и стройни, с тъмни коси и светли очи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари