IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцовете Хари и Уилям недоволни от бъдещата титла на Камила

2 март 2022 11 00

Нови проблеми в кралското семейство

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

По-рано тази година кралица Елизабет II шокира голяма част от феновете си, когато обяви, че Камила, настоящата херцогиня на Корнуол, ще получи титлата „съпруга на краля“, когато принц Чарлз седне на трона. И докато кралски експерти твърдят, че решението е историческо за кралицата и не е само формалност, авторът Кристофър Андерсен споделя, че то е предизвикало нови проблеми в кралското семейство, тъй като принцовете Хари и Уилям не били предупредени.

Андерсън, който наскоро публикува книгата „Братя и съпруги: В личния живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган“, обясни, че принцовете не се чувстват добре относно решението на кралицата и не е ясно дали някога ще свикнат с него. Реакцията им е разбираема, тъй като титлата „съпруга на краля“ никога не беше дадена на тяхната майка – принцеса Даяна – докато тя беше жива.

Уилям и

Снимка: БГНЕС

„Сега всичко се върти около това дали двамата ще преглътнат това лошо чувство. Не мисля, че решението на кралицата относно Камила помогна по някакъв начин на кралското семейство. Мога още сега да ви кажа, че момчетата бяха напълно изненадани от случилото се“, казва авторът. Той допълва, че бъдещата титла на Камила е докарала нови проблеми и напрежение в двореца.

Не е изненадващо, че принцовете се колебаят дали да приемат Камила като съпруга на краля. Чарлз имаше извънбрачна връзка с нея през 80-те и 90-те години на миналия век, когато все още е женен за майката на Уилям и Хари – принцеса Даяна. Според Андерсън, именно Чарлз е подтикнал кралицата да даде новата титла на Камила – нещо, което се опитва да постигне от дълго време.

Според автора, кралицата е трябвало да бъде убеждавана и за организирането на сватба между сина ѝ и настоящата му съпруга. „Тя му позволи да се ожени, но едно от ключовите условия беше Камила никога да не бъде наричана съпруга на краля“, казва Андерсън.

принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

Превръщането на Камила в по-публично лице на кралското семейство по време на пандемията от коронавирус също не е било случайно. Съобщава се, че Чарлз я е призовавал да покаже, че е лоялна и отдадена на семейството и работата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Хамила проклета ( преди 2 години )
И "съпруга на магаре" да я титуловат, камилата си остава камила.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар