IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И дъщерята на супермодела Кристи Търлингтън стана модел

4 март 2022 14 50

Грейс Бърнс тръгна по стъпките на Кая Гербер и Лила Мос

БГНЕС

БГНЕС

Дъщерята на супермодела от 90-те Кристи Търлингтън и на американския актьор и режисьор Ед Бърнс – Грейс се появи на корицата на списание POP. Това е първата модна изява на 18-годишната красавица, която позира в червена дантелена рокля на Prada. С този свой ход Грейс тръгва по стъпките на Кая Гербер – дъщерята на Синди Крауфорд и на Лила Мос – дъщерята на Кейт Мос, които вече успяха да се наложат в света на модата, излизайки от сенките на майките си – супермодели.

Самата Търлингтън с гордост сподели корицата със своята наследница в Instagram профила си, като написа: „Нямам никаква заслуга за това, освен че съм родила това чудо на света!“

Кристи, която е била на кориците на безброй модни списания беше един от най-известните модели на 90-те, които вестник New York Times наричаше „Великолепната седморка“. Във въпросната седморка бяха още супермоделите Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Хелена Кристенсен, Линда Еванджелиста, Клаудия Шифър и Кейт Мос.

Синди, Хелена и Наоми побързаха да изразят своите похвали за корицата на Грейс в коментарите на публикацията на майка ѝ. Освен Грейс 53-годишната Търлингтън и нейният съпруг имат и 16-годишен син, който се казва Фин.


Колкото до Грейс, тя е снимана от фотографката Клара Балзари, а излъчването ѝ на корицата наистина наподобява много това на красивата ѝ майка, която спечели обожатели по целия свят заради кестенявата си коса, извити вежди, фини черти на лицето и големи зелени очи.

 

 

Кристи на една от първите си корици през 1985-та

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари