IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс за семейния живот с четири дами

13 март 2022 15 00

„Ужасно е“, шегува се актьорът

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Когато Райън Рейнолдс реши да си даде почивка от Холивуд, за да прекара повече време със семейството си, не знаеше в какво се забърква.

Преди няколко дни актьорът, който се намира в женско царство, ръководено от съпругата му Блейк Лайвли и трите им дъщери – Джеймс, Инез и Бети – сподели как се чувства в момента. Рейнолдс обяви преди година, че ще намали професионалните си задължения, за да може да прекарва повече време вкъщи и да види как растат децата му.

 Блейк

Снимка: БГНЕС

„Ужасно е. Връщам се отново в Холивуд. Приемам първата роля, която ми се предложи“, пошегува се актьорът при появата си в предаването Today. Веднага след това той стана сериозен и заяви, че всичко у дома е прекрасно и вече може по-добре да балансира работата и семейството. „Вече мога да завивам децата си преди лягане и да ги виждам на сутринта. Обожавам това“, категоричен е Райън.

В допълнение на факта, че е един от най-желаните актьори в Холивуд, Рейнолдс се занимава и с още няколко отделни бизнеса – притежаването на уелския футболен отбор Wrexham, собствена компания за джин и американската телекомуникационна компания Mint Mobile.

Докато Райън със сигурност се наслаждава на семейния живот, това не означава, че не изпитва стрес. Водещата на Today и майка на две деца Савана Гутрие описа енергията на малчуганите като „невероятна човешка сила“ и „необузданост“, а актьорът се пошегува, че именно това допринася за увеличаване на безпокойството му.

Блейк Лайвли

Снимка: Getty Images

„Сутрешната рутина е нещо, което не можеш да предвидиш и оттам идва безпокойството. Седя буден нощем и се чудя какво ще се случи след няколко часа, как ще мине всичко, дали едно от децата няма да ме удари“, пошегува се актьорът.

Това не е първият път, в който Рейнолдс говори за семейния живот. През ноември той, отново с чувство за хумор, сподели, че всеки един ден е борба за оцеляване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари