IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов завинаги: Джъстин с романтична изненада за Хейли по време на концертите си

10 март 2022 17 40

Семейство Бийбър изглежда не искат да крият привързаността си един към друг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър изглежда е намерил жената на живота си.

Ако имаше човек, който досега се е съмнявал в любовта на певеца към съпругата му Хейли, всички съмнения бяха разбити на пух и прах по време на концерта в Лос Анджелис на 7 март. Преди и по време на сингъла Anyone Джъстин искаше да покаже на целия свят, че песента е посветена не на кого да е, а на любимата му Хейли. Жестът му успя да разтопи сърцата на хилядите фенове в залата, както и на милионите му почитатели по целия свят.

„Следващата песен е посветена на прекрасната ми съпруга. Тя е някъде тук. Мрази, когато приковавам вниманието към нея. Сигурно вече се е изчервила. Сигурно ме мрази сега, но аз я обичам. Обичам те страшно много, скъпа“, каза Джъстин пред публиката.

@jbaofandom_ ANYONE? #justicetoursandiego #justicetour #justiceworldtour @justinbieber ♬ sonido original - JBAO

И ако това не беше достатъчно, певецът направи още една изненада за съпругата си. По време на изпълнението, на видеостената на сцената, се появиха снимки на семейство Бийбър, заснети по време на тяхната връзка. Феновете успяха да видят някои кадри, които не са споделяни в социалните мрежи, както и мили моменти, разменени между двамата влюбени.

Самата Хейли сподели видео, на което припява песните на съпруга си заедно със свои приятелки. По време на концерта в Ел Ей моделката редовно споделяше кадри, доказвайки че е най-големият фен на Джъстин.

Романтичната изненада на певеца дойде само няколко дни, след като съпругата му го поздрави по перфектен начин за 28-ия му рожден ден. „Честит рожден ден, скъпи. Има много прекрасни неща на този свят, но най-прекрасното е, че мога да прекарам живота си с теб“, написа тя в социалните мрежи под серия от снимки.

През февруари, по случай Свети Валентин, Джъстин накара целия Instagram да се разтопи, след като публикува снимка на Хейли в лилаво бельо, за да я поздрави за специалния ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари