IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радост за Николета Маданска – синът й проходи

10 март 2022 14 50

Тв водещата получи най-мечтаният подарък за 8 март

IStockphoto

IStockphoto

Радост в дома на Николета Маданска и Венелин Петков. В Международния ден на жената тв водещата се похвали, че първородният ѝ син е проходил. И качи видео в Instagram, с което трогна последователите си.

„Най-мечтаният подарък за 8-ми март! А мама си поплаква от радост“, сподели тя за видеото на фона на „Танцът на захарните цветя“ от „Лешникотрошачката“.

Според публикацията на Маданска, откакто пуснала въпросната музика, момченцето започнало да иска уаус (валс).

„Йоан проходи! Ще му направим и прощъпалник, но нямаше как да не хапнем питка днес“, сподели още тя, качвайки снимка и с по-малкия си син и цветята, които е получила.

Щастливата майка сподели, че между приспиването на двете си момчета успяла да замеси вкусна питка, с която да се почерпят.

Николета Маданскароди втория си син, малко след като отпразнува първия рожден ден на баткото. Тя и половинката ѝ Венелин Петков все още крият личицата на момчетата в социалните мрежи.

„Нощите са дълги, но годините минават бързо. Колкото и да е трудно понякога, всеки миг е безценен...“, сподели през януари тя, малко след като роди за втори път.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари