IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралското семейство трогателно поздрави Елизабет II за Международния ден на жената

10 март 2022 18 00

Близките на монарха публикуваха снимки

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и принц Чарлз и херцогинята на Корнуол, публикуваха поредица от трогателни снимки на Елизабет II в социалните мрежи, отдавайки почит на кралицата. Поводът бе Международния ден на жената. Членове на семейството на монарха благодариха на Нейно Величество за „вдъхновяването на нацията“.

Феновете бяха особено трогнати от снимката на Елизабет II и принц Филип, заобиколени от правнуци, направена малко преди смъртта на херцога на Единбург.

„В тази специална година празнуваме платинената годишнина, 70-ата годишнина от управлението на Нейно Величество кралицата“, гласи надписът към поредица от архивни кадри.

„Майка, баба, прабаба и държавен глава... Тя е вдъхновение за нацията и е посветила живота си на служба на Британската общност и нейния народ.“

На друга снимка кралицата позира с Кейт Мидълтън и принц Уилям на шоуто на цветята в Челси през май 2019 г. А в друг кадър усмихната Елизабет II е заснета в компанията на херцогинята на Корнуол по време на посещение в Дъмфрис Хаус в Шотландия през 2014 г.

В селекцията е включена и снимка на Нейно Величество през 1977 г. по време на честването на сребърния юбилей на царуването ѝ.

Изминалата седмица беше натоварена за кралица Елизабет II, тъй като тя се върна към работа и възобнови работните срещи, след като се възстанови от COVID-19.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари