IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последната визия на Меган Фокс: Вдъхновена от дивана на баба

11 март 2022 10 50

Актрисата се облече в десен, който прилича на тапицерия за ретро мебели

Getty Images

Getty Images

Последната визия на Меган Фокс е вдъхновена от дивана на баба ѝ, както самата тя сподели в профила си в Instagram. Актрисата се появи облечена в странен тоалет, в кафяви нюанси и с множество различни щампи. Меган е известна с това, че се облича изключително секси, но за последния ѝ тоалет може да се поспори доколко наистина е привлекателен.

Красавицата се разходи из Лос Анджелис в тази многопластова визия на марката Knwls, която се състоеше от шарен клин, наметало и широка лента за глава в същия десен, съчетани с черен мрежест сутиен и кафява чанта. Корсетът на 35-годишната Фокс беше достатъчно изрязан, за да разкрива стегнатите ѝ коремни мускули, раменете ѝ, както и пищното ѝ деколте. Колкото до странните щампи – те бяха в земни тонове и доста наподобяваха тапицерия на ретро мебели. Самата Меган написа до снимката си в социалната мрежа: „Бабата на всички ни имаше такъв диван“, позволявайки на феновете си да се вдъхновят, споделяйки и снимка на гореспоменатата тапицерия – стар кафяв диван с флорални мотиви.

Може би бъдещата г-жа Machine Gun Kelly просто не е могла да забрави роклята на Givenchy на бременната Ким Кардашян, с която тя се появи на Met Gala през 2013 година. Тогава визията на Ким също предизвика подобни асоциации с тапицерия на дивани и завеси.

Наскоро бившата г-жа Кание Уест сподели пред Vogue какво мисли относно противоречивото си облекло от 2013-а с думите: „Мисля, че Робин Уилямс ми каза, че изглеждам като мисис Даутфайър. Плаках през целия път към вкъщи, защото просто не можех да повярвам.“

Ким Met

Ким и Кание на Met Gala 2013; Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари