IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Род Стюарт запълва дупки на улицата

15 март 2022 08 40

Ето защо музикантът смени попрището

БГНЕС

БГНЕС

Род Стюарт със сигнална жилетка, запълва дупки на улицата. Не, това не е част от някой нов музикален клип, а реалността. Колкото и да си мислим, че в чужбина нямат нашите проблеми, известният музикант ни показа наскоро, че пътищата във Великобритания също си имат своите кусури.

Подобно на много българи, които споделят в социалните мрежи, певецът показа, че е запретнал ръкави и заедно със съседи е ремонтирал някои проблеми по пътя, водещ към дома им.

„Така изглежда пътят до Харлоу, където живея“, казва той във видеото, което качи в Instagram.

В клипа Стюарт държи лопата и с нея насипва чакъл в дупките по улицата, пълна с вода. Около него правят същото и други хора.

Докато едни поздравяват Род за инициативата, други отбелязват, че светлоотразителната жилетка много му отива и се шегуват, че спокойно може да вземе хляба на служителите от поддържането на пътищата.

„Изглежда по този начин от години. Така че аз и момчетата дойдохме, за да го оправим сами“, казва още музикантът, изтъквайки, че властите не са им помогнали за проблема.

След като Род Стюарт се оплака, че ферарито му трудно минава през дупките, служители от окръг Есекс са видели неговото видео и обещали да се заемат с въпроса.

77-годишната звезда си купи луксозно имение – Durrington House в Англия през 2013 г. Бялата къща, в която той се влюбил, има огромни френски прозорци, страхотен басейн, тенискорт и прекрасна градина, в която има различни видове рози. Уви, явно пътят към нея не е бил от най-добрите, за да се стигне дотам, че хората сами да поставят чакъл в дупките.

Ден след физическия труд пред неговия имот, изпълнителят е изпратил дарения, които местна организация събира, за да изпрати в Украйна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари