IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благой Георгиев потвърди за раздялата – изтри снимките със Златка

17 март 2022 14 40

Плеймейтката вече излиза с друг мъж

IStockphoto

IStockphoto

Благой Георгиев потвърди за раздялата си със Златка Райкова. Бившият футболист изтри всичките си общи снимки с нея от профила си в Instagram. С това той доказа, че няма намерение да се събира с жената, дарила го със син.

Няколко седмици след като известната двойка се върна от Малдивите, се заговори за това, че Джизъса е изневерил на любимата си. След това видяхме, че двамата се появяват на различни събития поотделно. Освен това спряха да качват умилителни снимки с цитати за това колко много се обичат.

След известно мълчание за това дали живее с бащата на детето си, Русата Златка бе забелязана в компанията на друг мъж. Дори в социалните мрежи бе разпространено видео, в което звездата целува страстно новата си изгора. По-късно самата тя го качи в историята си, след което го изтри. Не е ясно обаче кога точно е направен клипът – преди или след раздялата с Георгиев.

Междувременно, разглеждайки профила на Райкова в Instagram, ще видим, че тя е запазила повечето си снимки с Благой.

През октомври 2020 г. двойката отбеляза втория рожден ден на своето момченце – Благой-джуниър. В момента детето най-вероятно живее при майка си.

Все още никой от двамата не е коментирал публично каква точно е причината за развоя на тяхната голяма любов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари