IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Хидълстън се е сгодил за актрисата Зау Аштън

17 март 2022 15 00

Ще звънят ли сватбени камбани за двойката?

Getty Images

Getty Images

Приятелката на Том Хидълстън – британската актриса Зау Аштън, наскоро беше забелязана с голям диамантен пръстен на безименния си пръст, докато позираше за селфи на наградите BAFTA миналия уикенд. Според много слухове Том, който е най-познат в образа на злодея Локи от „Тор“, е предложил брак на половинката си, а нищо чудно двамата вече да очакват и първото си дете заедно, тъй като на последната си поява Зау се появи с доста обемна розова рокля, която прикриваше фигурата ѝ.

Том и Зау все още не са потвърдили предполагаемата щастлива новина, но много британски медии са убедени, че двойката скоро ще чуе сватбените камбани.

Слуховете за романтичната връзка на Хидълстън и Аштън се появиха за първи път през 2019 г., като двамата се бяха запознали февруари месец същата година покрай общ работен проект. Двамата бяха забелязани на романтична среща в Ню Йорк, докато участваха в съживяването на Бродуей на пиесата на Харолд Пинтър от 1978 г. „Предателство“.

Докато Том удивлява световната публика от пристигането си в кинематографичната вселена на Marvel в „Тор“ през 2011 г., то 37-годишната му приятелка също е доста завършена звезда, както на театралната сцена, така и на екрана. Зау направи своя телевизионен дебют през 1995 г. с малка роля в британския ситком Game On. Съвсем наскоро тя изигра Клеър Паскал в минисериала на Netflix Wanderlust и също така изигра Уна в последния сезон на The Handmaid’s Tale по телевизия Hulu.

41-годишният британец Том нашумя през 2017-та година и с бурната си, но краткотрайна връзка с американската попзвезда Тейлър Суифт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари