IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс – откровена за ниското самочувствие и психологическата травма

18 март 2022 09 00

Режисьор ѝ казал: „Приличаш на чудовище“

Снимка: БГНЕС

През последните няколко седмици Аманда Байнс беше активна в своя Instagram, където откровено разказва какво се случва в живота ѝ в момента. Повече от 10 години актрисата не е участвала в нови проекти поради проблеми с наркотиците и алкохола.

Миналата седмица стана известно, че Байнс е под принудителното попечителство на майка си, както каза Аманда. Онзи ден актрисата отново се свърза с фенове, за да говори откровено за преживяването си в Холивуд и негативното влияние на славата.

И така, в една от публикациите Аманда си спомня язвителна забележка, която режисьорът веднъж ѝ направил на снимачната площадка: „Аз участвах във филм и той каза, че при определено осветление изглеждам като чудовище.

Причината, поради която обикновено не изглеждам добре на папарашки снимки, е че винаги съм присвивала очи на слънце“, каза Байнс. „Досега публикувах само снимки и видеоклипове, в които светлината е настроена така, че да изглеждам по-добре, отколкото мога“, добави актрисата.

КоментариКоментари