IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влюбени: Рене Зелуегър и Ант Анстед със зашеметяваща нова снимка

18 март 2022 17 40

Двамата споделиха селфи как се целуват...на сватба

Getty Images

Getty Images

Рене Зелуегър и гаджето ѝ Ант Анстед зашеметиха своите фенове с новото си селфи, на което нежно се целуват. Снимката е направена по време на специална сватба в Маями. Холивудската актриса и водещият демонстрираха връзката си за първи път през юни 2021 г.
Оттогава влюбените са улавяни заедно на много пъти от папараците. Все пак двойката досега държеше връзката си далеч от светлината на прожекторите, но изглежда, че двамата вече са готови да покажат на света официално, че са заедно и че намеренията им един към друг са повече от сериозни.

Ант изненада своите последователи в Instagram, споделяйки снимка, на която целува Рене по наистина сладък начин. На кадъра се вижда, че Ант е облечен в смокинг, а Рене носи рокля с открити рамене. Водещият е надписал изображението с думите: „Тази дама х Рен“, като е придружил текста с емоджи – червено сърце.

Снимката е направена миналия уикенд на брачната церемония на асът от Формула 1 Дженсън Бътън, който най-накрая се ожени за дългогодишната си половинка Бритни Уорд, след като на два пъти отлагаха сватбата си.

42-годишният Анстед се запозна с 52-годишната носителката на „Оскар“ по време на снимките на епизод от неговото шоу Celebrity IUU: Joyride миналата година. Ант има малък 2-годишен син – Хъдсън от бившата си съпруга Кристина Хаак, който на няколко път и е бил забелязван, оставен на грижите на чаровната холивудска звезда.

Английският телевизионен водещ е горд баща и на още две деца – дъщеря Амели и син Арчи, които са от първата му съпруга Луиз, с която се разведе през 2017 г.

Зелуегър няма деца, но е била омъжена веднъж през май 2005 г. за кънтри певеца Кени Чесни, но само четири месеца по-късно двойката анулира брака си. По-известните бивши гаджета на Рене са Джим Кери и Брадли Купър.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари