IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър за здравословното състояние на Хейли

21 март 2022 09 00

Съпругата му успя да се пребори със съсирек в мозъка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър наруши мълчанието си относно здравословния проблем, с който трябваше да се справи съпругата му Хейли.

Дни след като 25-годишната моделка разкри, че е успяла да се пребори с малък кръвен съсирек в мозъка, 28-годишният изпълнител разказа малко повече за случая по време на концерта си в Денвър на 16 март. Темата беше зачекната, след като Джъстин изпита леки технически затруднения и токът беше спрян по средата на една от песните му.

Бийбър първоначално слезе от сцената, но след малко се завърна, за да си поговори със зрителите и да им каже, че животът често те среща с предизвикателства, които не можеш да контролираш. Допълни, че сега е спирането на тока, но преди няколко дни е било нещо много по-сериозно, намеквайки за здравословното състояние на съпругата си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by angie ? (@angiebeebs)

„Но тя вече е добре, чувства се добре. Силна е. Но всичко това е доста страшно. Много страшно. Но знам със сигурност, че Господ я държи в ръцете си и това е хубаво нещо“, каза още Бийбър. След това той благодари на феновете, че са дошли на концерта му и празнуват с него. „Има много ужасни неща, които се случват по света в момента и фактът, че сме заедно в една зала, смеейки се, пеейки и усмихвайки се, не мога да се сетя за по-хубаво място, на което да бъда“, каза изпълнителят.

Преди да започне песента си As I Am, носителят на „Грами“ проговори и за своите несигурности – тема, която, според него, невинаги се е приемала като интересна и подходяща за дискутиране. „Аз пък мисля, че говоренето за тези неща е най-хубавото, което може да се направи, защото изливаш цялата си душа, хората те опознават по-добре и създаваш по-дълбока връзка с тях. Аз имам несигурности. Аз имам страхове. И не трябва тези неща да се крият“, категоричен бе той.

Относно песента As I Am, Джъстин заяви, че е посветена на всички онези хора, които го приемат такъв, какъвто е, с всичките му несигурности, страхове и пороци.

На 12 март Хейли Бийбър сподели, че е била приета в болница заради малък кръвен съсирек в мозъка, който е предизвикал недостиг на кислород. За щастие, тялото ѝ е успяло само да се справи с проблема и да се възстанови за няколко часа. Моделката обясни, че това със сигурност е бил един от най-страшните моменти в живота ѝ, но вече е вкъщи и се чувства добре.

Само ден по-късно тя беше забелязана на концерт на Джъстин в Юта, където показа, че наистина се чувства по-добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари