IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аманда Байнс си върна свободата

24 март 2022 14 40

Актрисата празнува края на 9-годишно попечителство

БГНЕС

БГНЕС

Аманда Байнс вече е свободна! След 9-годишно попечителство, актрисата бе освободена от настойниците си и вече може да взема самостоятелни решения.

По време на изслушване, провело се на 22 март в обвинението в Окснард, Калифорния, съдия от Върховния съд на окръг Вентура е подписал искането на звездата за прекратяване на нейното наставничество. По този начин нейната майка – Лин Байнс, няма да може повече да управлява нейните имущество, финанси и лични дела.

Решението идва близо месец след като Аманда заяви публично, че иска да живее без ограничения и последва примера на Бритни Спиърс. Тогава стана ясно, че родителите ѝ я подкрепят и смятат, че тя е готова да стане по-самостоятелна.

„Лин е невероятно горда с напредъка, който Аманда постигна през последните няколко години и е развълнувана от следващата глава в живота ѝ, която започва“, каза адвокатът ѝ пред E! News миналия месец. „Въз основа на петицията и невероятния напредък на Аманда, тя напълно подкрепя искането ѝ прекратяване на квесторството“, добави той.

Аманда Байнс благодари на всички за подкрепата

След като отново ползва социалните мрежи, актрисата благодари на хората за подкрепата. Точно като последователите на Бритни Спиърс, нейните фенове също създадоха петиция и настояваха младата жена да заживее нормален живот.

В Instagram Аманда посочи, че не е ходила на място, за да чуе, че вече е свободна. „След днешното решение на съда, искам да благодаря на почитателите си за любовта и милите им пожелания“, казва тя.

Байнс продължава, че през последните няколко години се е променила доста и ще направи всичко, за да е в добро здраве и работи над себе си.

„Ще продължа да приоритизирам благосъстоянието си и занапред. Вълнувам се за бъдещите си проекти – включително новата ми линия парфюми – и нямам търпение да споделя повече за нея, когато мога“, посочва звездата.

Аманда Байнс страдаше 9 години

През 2013 г. след поредното постъпване на актрисата в болница, заради влошеното ѝ психично здраве, нейната майка стана неин настойник. Заради пристрастяване към алкохол и наркотици, както и биполярно разстройство, тя бе настанена в клиника за рехабилитация. И в една от групите за взаимопомощ там, тя се запознава със своя настоящ приятел.

Преди близо две години Аманда съобщи в Instagram, че е сгодена за Пол Майкълс. По-късно тя на няколко пъти изтри профилите си и развали годежа. Но днес признава, че се чувства уверена в себе си и още е със същия мъж, който ѝ е помогнал да се справи със зависимостите.

За да сложи край на попечителството, Байнс влиза в независима общност за жени, която да я подготви за заживяване на автономен начин на живот. Там тя бива преглеждана редовно и лекарите са категорични, че отдавна вече е чиста и няма следа от обърканото момиче, което е била преди години.

Наскоро близък до семейството на Аманда Байнс разкри, че тя е готова да продължи своето образование. Заобиколена от хора, които я подкрепят, тя иска най-сетне да получи бакалавърска степен от Модния институт, в който бе приета.

Аманда Байнс,

БГНЕС

КоментариКоментари