IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър за първи път коментира връзката си с Ант Анстед

28 март 2022 08 40

Звездата споделя и как се е запознала с британския тв водещ

Getty Images

Getty Images

Рене Зелуегър за първи път споделя сладката, но и тъжна история за това как се срещнала с гаджето си Ант Анстед. Романсът на холивудската звезда с британският тв водещ изглежда става все по-сериозен, а тя наскоро беше забелязана от папараците да пренася багажа си в неговия луксозен дом в Малибу. 52-годишната актриса от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ Рене излиза с 42-годишният водещ на „Wheeler Dealers“ от юни месец 2021, а напоследък двамата са неразделни.

А как започна всичко Рене разказва в новия априлски брой на списание Harper's Bazaar, САЩ. Носителката на „Оскар“ разказа, че срещата им била съвсем „случайна“, но очевидно съдбата е имала пръст в нея. Въпреки че любовта им в момента е очарователно сладка, в началото е имало и сянка на тъга, тъй като Зелуегър все още скърби за загубата на добрата си приятелка – нейната публицистка Нанси Райдър, която почина през юни 2020 г. от амиотрофична латерална склероза (ALS).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)


Както Рене казва пред изданието, тя се чудела как да отпразнува рождения ден на двете медицински сестри – братя-близнаци на име Джером Коуън и Джералд Кауън, които са се грижели за Нанси преди смъртта ѝ и тогава попаднала на предаване по телевизия HGTV, наречено Celebrity IOU, където известна личност отдава почит на някого в живота си, като ремонтира дома на човека.

„Беше около Джуди“, обяснява Рене, казвайки, че по това време е работила върху ролята си, която ѝ донесе награда „Оскар“ и в която пресъздаде Джуди Гарланд. „Късно вечерта си спомням, че гледах Property Brothers с Брад Пит, а в рекламите имаше регистрация за участие в предаването на Ант и реших да се регистрирам, за да върна услугата на Джером и Джералд.“

Продукцията на новото шоу на Анстед започва през юни 2021 г. и така Рене се запознава за първи път с Ант като в първия епизод на предаването тя подарява на Джером и Джералд две великолепни класически коли. Тъй като актрисата и автомобилният водещ и ентусиаст все още са заедно след съдбоносната си среща, Рене е попитана дали смята, че Нанси е имала пръст в сватовството на двойката. „Да, ние се шегуваме с това. Тя винаги правеше всичко възможно, за да ме накара да се усмихна. А тази среща ме накара да се усмихна“, казва Зелуегър.

След като Рене и Ант започнаха да се срещат, те запазиха своя начеващ романс относително поверителен, преди да разкрият новината, че са заедно през август 2021 г., когато отидоха заедно на гала на Radford Motors в Калифорния.

През септември м. г. двойката направи отношенията си официални и в Instagram. Наскоро пък Ант разкри по време на интервю със списание PEOPLE, че е благодарен за връзката си с Рене. „Всички знаят, че с Рене сме заедно. Наистина съм благодарен на шоуто, защото тези невероятни неща се случиха в живота ми, а понякога, когато нещата се случат, те се случват в най-необичайния момент, когато най-малко ги очаквате.“

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари