IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейда Пинкет Смит страда от алопеция – ето какво разкри тя за своя косопад

28 март 2022 17 40

Заради оплешивяването си, актрисата ходи с обръсната глава от 2021 година

БГНЕС

БГНЕС

Съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет Смит се оказа в центъра на тазгодишните награди „Оскар“ заради подигравка, отправена към нея от водещия на церемонията Крис Рок, относно визията ѝ. Крис се пошегува с прическата на Джейда – обръсната глава, което накара спечелилия за най-добър актьор Уил да удари шамар на Рок, след като той сравни прическата на Пинкет Смит с ролята на Деми Мур във филма от миналото „Джи Ай Джейн“, където тя беше жена военен.

Докато публиката се засмя на шегата на Рок, то Пинкет Смит завъртя нервно очи. След това, когато Уил излезе на сцената, за да си вземе статуетката за ролята си в „Методът „Уилямс“, той отиде до Рок и го удари по лицето, като му каза да остави съпругата му на мира.

Зрителите и публиката в Dolby Theatre бяха объркани какво точно предизвика гнева на Смит. Оказва се, че шегата на Рок е била дълбоко лична за актьора и съпругата му, която страда от косопад поради автоимунно разстройство, наречено алопеция, което засяга космените фоликули и води до оплешивяване.

50-годишната Джейда, която дебютира обръснатата си прическа през юли 2021 г., наскоро сподели за борбата си с косопада, която датира от 2018 г. В нейното шоу Red Table Talk тя каза: „Много хора се питат защо ходя с тюрбани. Е, не съм говорила за това. Не е лесно да се говори, но ще говоря“, споделя тя.

Актрисата разкри: „Бях под душа един ден и усетих шепа коса в ръцете си и просто си казах: „О, Боже, ще оплешивявам ли?“, Тя добави: „Това беше един от онези моменти в живота ми, когато буквално треперех от страх. Ето защо си подстригах косата и защо продължавам да я подстригвам.“

„Сега, в този момент, мога само да се смея“, каза тя във видео в Instagram през декември 2021 г., докато прокарваше пръст по плешива линия на скалпа си. „Всички знаете, че се боря с алопеция. Реших просто да го споделя, за да не задавате въпроси“. В даден момент Пинкет Смит е приемала стероидни инжекции, за да се справи с проблемите с косопада, но те така и не успяват да я излекуват.

Пинкет Смит сподели още, че 21-годишната ѝ дъщеря Уилоу я е вдъхновила да си обръсне главата. „Уилоу ме накара да го направя, защото беше време да се отпусна.“ На наградите Critics Choice Awards по-рано тази година Джейда подчерта визията си, като си сложи диамантено бижу за глава, на стойност 46 000 долара (на снимката долу).

уил и

Снимка: BGNES

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари