IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте кои звезди доведоха членовете на семейството си на Оскарите

28 март 2022 16 30

Били Айлиш отново взе брат си за свой кавалер

БГНЕС

БГНЕС

Обикновено звездите минават по червения килим на наградите „Оскар“ със своята романтична или законна половинка, но това правило не важи за всички. Всяка година на престижната церемония има известни личности, които решават да доведат за своя дама или кавалер членове на семейството си. Брадли Купър например за когото се счита, че в момента е необвързан, за пореден път доведе майка си Глория. Лентата, продуцирана от Купър Nightmare Alley имаше номинация за най-добър филм. Брадли и през 2019-а доведе Глория на наградите, но тогава беше и в компанията на експоловинката си – майката на дъщеря си Леа – Ирина Шейк. Малко след това Купър и супермоделът се разделиха.

Олимпиецът Шон Уайт смени сноуборд екипировката си със смокинг и се появи на наградите „Оскар“ 2022 г. в компанията на майка си Кати Уайт. Той по-рано сподели, че половинката му Нина Добрев не може да го придружи на церемонията, тъй като е по работа в Европа.

Шон Уайт

Снимка: Getty

Британската актриса Джуди Денч пък се появи на наградите с изненадващ, червенокос кавалер – своя внук Сам Уилямс.

Джуди Денч

Снимка: BGNES

Шон „Диди“ Комбс, известен още и като Пъф Деди, също се появи с интересна млада дама на тазгодишните Оскари. Рап магнатът дойде на церемонията с красивата си, 15-годишна дъщеря Ченс Комбс, която блестеше в сребърната си рокля с пайети.

Шон Комбс

Снимка: Getty

Номинираният за „Оскар“ актьор Джей Кей Симънс от филма „Да бъдеш Рикардо“ доведе семейството си на церемонията – включително съпругата Мишел Шумахер и децата си Оливия и Джо.

Джей Кей

Снимка: Getty

Сестрите Серина и Винъс Уилямс, чийто живот, кариера и семейство вдъхнови номинирания за най-добър филм, „Методът „Уилямс“, минаха заедно по червения килим. Серина се появи също така и със съпруга си Алексис Оханян.

серина

Снимка: Getty

На основната снимка пък виждате музикалното дуо брат и сестра – Били Айлиш и Финиъс О'Конъл, които спечелиха статуетки за най-добра оригинална песен за едноименния филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“. Финиъс също като Били е музикант, а освен това е съавтор и продуцент на музиката на сестра си.

Актрисата Сибил Шепърд пък дойде на наградите „Оскар“ в компанията на дъщеря си Ариел.

Сибил Шепърд

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари